Actrița Han Da Gam vorbește despre planurile cu privire la luna de miere și copii

Actress Han Da Gam Ties The Knot + Talks About Plans For Honeymoon And Children Amidst Filming For “Touch”

Actrița Han Da Gam s-a căsătorit!

Pe 5 ianuarie, Han Da Gam a ținut o conferință de presă referitoarea la nunta ei de la hotelul Signiel Seul în Turnul Lotte. Aceasta urma să se căsătorească cu viitorul ei soț, un om de afaceri cu un an mai în vârstă decât ea, mai târziu în aceeași zi. Cei doi își vor uni destinele după ce s-au întâlnit timp de un an.

Luând în considerare faptul că soțul ei nu este o celebritate, nunta a fost ținută în privat, doar cu părinții, familiile și prietenii mirelui și ai miresei. Atât cel care le-a oficiat cununia, cât și persoana care a cântat, au fost cunoștiințe apropiate ale mirelui, iar cea care a prins buchetul a fost cea mai bună prietenă a lui Han Da Gam.

Han Da Gam a spus: „Logodnicul meu este o persoană cu care eram deja familiarizată, trecând un an de când am început să ne întalnim. Este ușor pentru mine să vorbesc cu el. În plus, el are multe trăsături care mie îmi lipsesc. El este cineva care mă poate completa și care are o inimă foarte caldă.”

Aceasta a continuat: „Este adevărat că o conexiune reală este ca destinul. Am petrecut mereu mult timp singură și chiar atunci când mă gândeam că ar fi drăguț să am pe cineva, el a fost întâmplător lângă mine. M-am gândit că ar fi bine să creez o legătură bună când aveam o persoană potrivită, deci m-am decis asupra căsătoriei. Imediat, o lumină a venit din spatele lui. Nu am vrut să îl pierd.”

Han Da Gam a dezvăluit și că a primit cererea în căsătorie cu cinci zile înainte de data nunții. (În Coreea, cuplurile de obicei întâi decid să se căsătorească, iar abia apoi are loc cererea în căsătorie.) Actrița a explicat: „Nu credeam că voi primi una, iar el m-a cerut când nu mă așteptam. A făcut-o într-un mod similar celorlalți oameni.” Aceasta a împărtășit și faptul că i se adresează logodnicului ei cu „oppa”, în timp ce el îi spune pe nume.

Cum Han Da Gam se află în timpul filmărilor pentru „Torch”, aceasta a mărturisit că cei doi își amână planurile cu privire la luna de miere și cele despre copii până în viitor. Actrița a spus: „Având în vedere că eu sunt în mijlocul filmărilor, nu avem planuri încă. (În ceea ce privește copiii), ne vom gândi încetișor după ce voi termina serialul. Încă nu am decis nimic pentru luna de miere. Cred că vom putea merge după ce voi termina filmările.”

În final, Han Da Gam a afirmat: „Sunt recunoscătoare pentru multitudinea de oameni care m-au susținut si felicitat. Voi continua să activez ca actriță. Nimic major nu s-a schimbat, iar eu voi continua să dau tot ce e mai bun și să muncesc cât de mult pot la serialul pentru care filmez acum.”

După ce a câștigat primul loc în competiția din 1999 „Miss World Queen University”, Han Da Gam și-a început cariera ca actriță, debutând în „For Love”. A apărut mai apoi în seriale precum „Successful Story of a Bright Girl”, „Full House”, „Grudge: The Revolt of Gumiho”, „Seoul 1945”, „Iron Man”, dar și filme precum „The Divine Weapon” și „Ghastly”. Cele mai recente proiecte ale actriței sunt „Return”, „Let Me Introduce Her” și „Torch”.

Felicitări celor doi îndrăgostiți!

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s