Gummy este însărcinată!

Gummy și Jo Jung Suk vor deveni părinți pentru prima dată!

Potrivit unui raport exclusiv al Ilgan Sports, Gummy este însărcinată în primele săptămâni și urmează să nască în a doua jumătate a anului 2020.

Jo Jung Suk și Gummy s-au cunoscut în 2013 prin intermediul unor apropiați și au început să întâlnească după. În octombrie 2018, după 5 ani de relație, cuplul s-a căsătorit.

Agenția Gummy, C-JeS Entertainment, a confirmat știrea: „Gummy este însărcinată. Cuplul este foarte încântat de aceste vești. Aceștia sunt în etaoa sigură, deoarece este însărcinată în 7 săptămâni și intenționează să reducă la minimum activitățile viitoare pentru a se concentra pe îngrijirea pre-natală.”

Jo Jung Suk și Gummy, în general, nu se laudă în public, în schimb au ales să o facă în interviurile scrise, dar la premiile SBS Drama 2019, Jo Jung Suk a  lăudat-o pe Gummy în timpul discursului său de acceptare a premiilor: „Nu vorbesc despre asta în public, dar am avut un moment dificil cu concertul meu de sfârșit de an și fiind ocupat cu munca, dar soția mea a fost mereu alături de mine chiar până la sfârșit. Sunt foarte timid să spun asta, dar te iubesc.”

Gummy,   de asemenea, a  vorbit despre Jo Jung Suk în timpul discursului său de la cea de-a 34-a ediție  Golden Disc Awards, după ce a câștigat premiul pentru cel mai bun OST: „Mă simt ca prima dată când spun ceva de genul acesta, dar vreau să zic că iubitul meu soț mă face să mă simt mai bine ca persoană și cântăreață.”

Felicitări și sarcină ușoară, Gummy!

Sursa

2 gânduri despre „Gummy este însărcinată!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s