Telefonul lui Joo Jin Mo a fost piratat + hackerul amenință că va dezvălui date personale

Joo Jin Mo’s Phone Hacked + Hacker Threatening To Reveal Personal Data

Pe 7 ianuarie, agenția lui Joo Jin Mo a dezvăluit că telefonul personal al actorului a fost piratat.

Potrivit declarației agenției, hackerul amenință că va dezvălui informațiile personale ale lui Joo Jin Mo, dacă nu i se oferă bani și obiecte de valoare.

Citiți declarația completă de mai jos:

Bună ziua. Suntem Hwayi Brothers Korea.

Aceasta este declarația noastră oficială cu privire la actorul Joo Jin Mo.

Am confirmat recent că telefonul personal al lui Joo Jin Mo a fost piratat. Confidențialitatea lui este încălcată pentru că acesta este o celebritate, iar (hackerul) amenință să-i dezvăluie datele personale către media și cere bani și obiecte de valoare.

Pentru a proteja confidențialitatea actorului și pentru a preveni daunele suplimentare, Hwayi Brothers Korea va lua măsuri legale pe baza datelor aflate.

Mai mult, vă informăm dinainte că, în cazul în care știri bazate pe fapte false, zvonuri care încalcă confidențialitatea (lui Joo Jin Mo) sau conținut inexact și aleatoriu vor fi răspândite sau raportate, va trebui în mod inevitabil să luăm măsuri legale pentru protejarea confidențialității actorului. Solicităm mass-mediei să înțeleagă cu amabilitate această situație și solicităm cooperarea acestora.

Afirmăm clar că vom întreprinde acțiuni juridice puternice, fără niciun fel de clemență împotriva încălcării vieții private, șantajului sau a altor comportamente care amenință artistul, inclusiv acest caz. Vom continua să facem tot posibilul pentru a ne proteja artistul.

Mai mult decât atât, considerăm că șantajul și solicitarea de bani și obiecte de valoare, profitând de statutul lui Joo Jin Mo ca persoană publică, poate fi un delict periculos și vă cerem politicos să vă abțineți de la a nu interpreta excesiv problema sau de la a raporta fapte care nu sunt confirmate.

Vă mulțumim.

Sursa: soompi

Un gând despre „Telefonul lui Joo Jin Mo a fost piratat + hackerul amenință că va dezvălui date personale

  1. Pingback: Cel puțin 10 celebrități au raportat că le-au fost piratate telefoanele + au fost șantajate – K-POP ROMÂNIA

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s