Rosé din BLACKPINK le cere fanilor să doneze pentru salvarea Australiei

Rosé din BLACKPINK cere ajutorul fanilor!

Pe 9 ianuarie, Rosé a încărcat o postare pe Instagram despre incendiile din pădurile australiene care fac ravagii în toată țara. Ea a postat câteva imagini cu animale afectate și o clădire arzătoare, iar în descriere le-a cerut fanilor ajutorul pentru salvarea țării sale, donând orice sumă pot, în sprijinul pompierilor și organizațiilor de salvare ale animalelor.

Mi se rupe inima să văd asta. Australia arde și deja a trecut de prea mult timp. Am inima zdrobită pentru oamenii și locuințele incendiate și pentru milioanele de creaturi nevinovate și frumoase care sunt rănite și mor chiar acum.

Australia este locul în care am crescut și sunt atât de tristă să văd că se întâmplă într-o țară frumoasă. Voi încerca tot posibilul pentru a sprijini, iar pe fanii mei îi rog să viziteze oricare dintre aceste link-uri pentru a vedea dacă pot ajuta:

@nswrfs @redcrossau @salvosau @vinniesnsw @wireswildfirescue @wwf

Fiecare pagină ar trebui să aibă un link în descriere care duce la un site web, astfel încât să puteți ajuta. Putem schimba ceva dacă ne alăturăm cu toții.

Vă rog să ajutați să îmi salvez țara natală.

Australia trece prin sezonul anual de incendii, dar în acest an au fost extrem de periculoase și au scăpat de sub control, fiind numit unul dintre cele mai grave din istorie.

La începutul acestei săptămâni, Jay Park a anunțat, de asemenea, că va dona pentru Australia și le-a cerut colegilor săi de la AOMG și fanilor să facă același lucru.

Sursa: koreaboo

 

Un gând despre „Rosé din BLACKPINK le cere fanilor să doneze pentru salvarea Australiei

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s