Joy a povestit câteva reguli stricte impuse membrelor trupei Red Velvet

Joy a împărtășit câteva reguli stricte pe care grupul din care face parte le-a urmat în primii doi ani după debut.

Idolul a fost invitat la talk show-ul ‘Happy Together 4’ difuzat în 9 ianuarie. În timpul discuției, Joy a menționat că au trecut  cinci ani de când a debutat ca membră a trupei Red Velvet.

Joy a spus: „Lucrurile s-au schimbat acum, pentru că au trecut mulți ani de când am debutat. Suntem mult mai libere decât eram înainte”.

Vedeta K-pop a continuat: „Înainte, agenția noastră era cu adevărat strictă în ceea ce privește greutatea noastră. Trebuia să facem fotografii cu greutatea noastră, precum și cu ceea ce am mâncat în ziua respectivă și să le trimitem personalului agenției în fiecare zi.”

Ea a continuat: „Trebuia să obținem permisiunea personalului agenției noastre înainte de a ieși undeva. Nu numai asta, dar am avut și interdicție de a fi afară după ora 11”.

Apoi, Joy a menționat modul în care casa lor s-a schimbat. Ea a spus: „Niciuna dintre membre nu a avut privilegiul de a avea propria cameră la acel moment; am împărtășit toate o cameră. Îmi amintesc că dădeam liniștită cu  produsele pentru îngrijirea pielii folosind lumina de la telefonul meu după ce mă întorceam în dormitor târziu noaptea din cauza filmărilor. A fost destul de incomod „.

Ea a adăugat: „Cu ceva timp în urmă, am fost întrebate dacă suntem de acord să locuim în două locuințe diferite. Nu ne-am fi dorit, totuși, așa că ne-am mutat într-o casă mai mare, pentru a putea trăi împreună. Fiecare avem propria noastră cameră acum. Este frumos.”

Trupa Red Velvet a debutat în 2014 și membrele sale sunt foarte bune prietene între ele.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s