Kim Woo Seok lansează contul lui de Instagram

Kim Woo Seok a venit și el pe Instagram!

Pe data de 10 ianuarie, agenția lui, Top Media, a anunțat că a fost lansat un cont oficial de Instagram pentru Kim Woo Seok.

În declarația pentru presă, agenția a declarat: „Mulțumim tuturor fanilor care îl susțin pe Kim Woo Seok. Scriem să vă anunțăm despre contul oficial personal de Instagram al idolului, care tocmai a fost lansat. Prin intermediul acestui cont, noi vom face posibilă comunicarea cât mai activă dintre el și fani.”

Presa agenției a confirmat, de asemenea, că idolul va promova cu numele său real, Kim Woo Seok, de acum înainte. Declarația se termină cu următoarele cuvinte: „Ca o agenție de divertisment, vom avea mai multe discuții cu Kim Woo Seok și vom susține pe deplin toate activitățile lui ca artist.”

Kim Woo Seok a salutat fanii cu prima postare, în care a dezvăluit un selfie și descrierea: „Salutare, sunt Kim Woo Seok. Sunt aici pentru că mi-a fost dor de voi toți.”

Kim Woo Seok a debutat ca membru al trupei UP10TION, având numele de scenă Wooshin. A decis să continue promoțiile cu numele său real după succesul obținut în urma participării la show-ul de supraviețuire „Produce X 101” și după debutul ca membru X1. După destrămarea trupei X1, el a scris o scrisoare fanilor cu propriile gânduri.

sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s