Park Bo Gum, Park So Dam și Byun Woo Seok vor juca în drama „Record of Youth” de pe tvN

A fost confirmat faptul că Park Bo Gum, Park So Dam și Byun Woo Seok vor juca rolurile principale în noua dramă romantică de pe tvN, „Record of Youth”!

Potrivit unor surse, cei trei actori deja au început pregătirile pentru noua producție, asistând la o ședință pe 8 ianuarie. „Record of Youth” va spune povestea unor trei tineri angajați, care trec prin diferite greutăți în cariera lor și provocări venite în urma istoriei familiilor lor.

Park Bo Gum va juca rolul principal, un model devenit actor pe nume Sa Hye Joon. Acesta este inteligent și perspicace și este în procesul de tranziție spre actorie. Cu toate astea, suferă un eșec la o audiție și își perde mult din încrederea în sine. În rolul principal feminin o avem pe Park So Dam, ce o va juca pe artista de make up, Ahn Jung Ha. Aceasta e veselă și pozitivă pe dinafară, însă se simte singură și pustie pe dinăuntru. Jung Ha se eliberează de stres și frustrări urmărind idolii ei preferați.

Byun Woo Seok va juca rolul unui model/actor pe nume Won Hae Hyo, care, datorită numelui familiei sale, are un loc asigurat în industrie, însă nu reușește să devină faimos.

Scenariul dramei „Record of Youth” e scris de Ha Myung Hee, care a scris și scenariile dramelor „Doctors” și „Temperature of Love”.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s