Pe ce au dat acești idoli primii bani câștigați?

Deseori trec ani de la debut până când își idolii primesc primii bani pentru munca lor, deoarece aceștia trebuie să își plătească mai întâi datoriile față de agenție. Prin urmare, când idolii primesc prima lor plată, este o zi memorabilă. Urmăriți lista de mai jos pentru a vedea 7 moduri în care idolii au cheltuit cu generozitate primii lor bani câștigați.

Yerin din GFRIEND

Cei mai mulți idoli spun că au dat majoritatea banilor părinților, dar Yerin a recunoscut cu umor că „doar a mers la alimentară”.

 I.M din MONSTA X

Ca și ceilalți membri, I.M le-a dat banii părinților săi. El a spus că a cumpărat farduri pentru mama sa și a făcut o glumă despre cum a dat 10% din salariul tatălui său „ca pe o zeciuială”. Zeciuiala reprezintă o zecime din câștigurile plătite ca impozit guvernului sau bisericii.

Bora, ex-SISTAR

Familia lui Bora s-a confruntat cu multe dificultăți în perioada când ea debutat. Prin urmare, Bora a folosit cu generozitate întreaga sa primă pentru a plăti taxele de studii la universitate pentru fratele ei.

Membrii trupei WINNER

Toți membrii și-au consumat prima plată în mod similar. Membrii WINNNER au declarat într-un interviu că niciunul dintre ei nu provine din familii bogate, așa că toți și-au dat primul salariu pentru a începe să-și achite datoriile.

Nayeon din TWICE

Nayeon și-a dovedit dragostea pentru părinții ei atunci când le-a dat primii bani câștigați. Toți banii!

Ong Seong Wu

Idolul a vorbit despre dificultățile financiare ale familiei sale, descriind modul în care casa familiei era călduroasă vara și extrem de friguroasă iarna. Prin urmare, Seong Wo și-a dat primii bani câștigați pe o casă pentru familia sa!

Solji  din EXID

Liderul EXID a spus că, deoarece nu i-a putut da nimic familiei sale timp de 10 ani, a vrut să-și cheltuiască primii bani răsplătindu-șli cumva părinții. Ea a declarat că a dorit să îi cumpere o pereche de pantofi drăguți mamei sale și să le ofere ambilor părinți bani de buzunar.

 

Sursa

Un gând despre „Pe ce au dat acești idoli primii bani câștigați?

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s