B.M din KARD va face o campanie pentru cancerul de sân cu ajutorul comitetului său de idoli „Big Tiddie”

B.M din trupa KARD a hotărât să folosească trupa lui de idoli pe care a autodenumit-o „Big Tiddie” pentru o cauză nobilă: lupta împotriva cancerului de sân!

Membrul KARD creează ceva special pentru celebrul sîu grup de idoli „big tiddie”, adică prietenii săi masculini din K-Pop cu un numitor comun –  pectoralii lor admirabili!

Dovedind că în interiorul acelor piepturi uriașe sunt inimi la fel de mari, B.M a împărtășit că va lansa produse inspirate de grup, o parte din încasări urmând a fi utilizate pentru creșterea gradului de conștientizare cu privire la cancerul de sân.

„Ceea ce este deosebit de special pentru această marfă pe care o fac chiar acum și pe care o pregătesc împreună cu echipa mea este că o parte din profitul care provine din marfa Big Tiddie  va fi donată fundației pentru cancerul de sân. Dacă vă place, o parte a profitului va fi pentru persoanele care se luptă cu cancerul de sân și cred că acesta este unul dintre cele mai bune lucruri pe care le voi face vreodată în această viață, și să vă am pe voi ca parte din asta, o să fie așa de tare „, le-a spus rapperul fanilor în timpul VLIve-ului său solo.

„Tocmai am obținut o poză de la echipa mea care se află în LA, iar mostra arată uimitor. Are scris „Big Tiddie Gang” chiar la mijloc și pe partea laterală, scrie „salvați un sân (tiddie), alăturați-vă comitetului” și va fi atât de grozav”, oferind un teaser în exclusivitate.

„Va fi o mișcare extraordinară și, așa cum am spus, o parte din profit va fi donată unei fundații care se ocupă cu conștientizarea cancerului de sân și cred că va fi un lucru frumos cum s-a transformat acest meme în ceva atât de mare și să transformăm asta în ceva ce ar putea fi de ajutor cuiva, cred că ar fi unul dintre cele mai bune lucruri din lume ”, a mai spus B.M.

Printre „membrii” faimoasului „Big Tiddie Gang” se numără Shownu și Wonho de la MONSTA X, Hongseok din  PENTAGON, Jay Park, Mingyu din Seventeen, Baekho dn NU’EST, etc..

Sursa: hellkpop

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s