Taeyang din Big Bang – apariție șocantă la aeroport

Taeyang din Big Bang a surprins publicul recent. Idolul nu numai că a slăbit, dar este și ras în cap. O apariție care se potrivește cu participarea lui la un eveniment de modă de la Milano.

În după-amiaza zilei de 10 ianuarie, Taeyang a ajuns pe Aeroportul Internațional Incheon pentru a lua o cursă spre Milano, Italia, unde urma să participe la un eveniment de modă.

Deoarece a fost primul său eveniment oficial după ce a ieșit din armată în noiembrie anul trecut, mulți fotografi și fan, au așteptat sosirea lui. Când vedeta a ieșit din mașină  și a stat în fața trecerii de pietoni, toți cei prezenți au tresărit surprinși.

Motivul? Idolul era chel! Nu numai asta, dar se vedea de asemenea că a slăbit mult. Chiar și cu această schimbare dramatică, Taeyang este la fel de arătos și bine îmbrăcat.  Înainte de a intra în aeroport, el i-a bucurat pe cei care îl așteptau făcându-le semn cu mâna și  înclinându-se. Gestul a făcut vizibilă și verigheta de căsătorie.

După ce au văzut fotografiile și videoclipurile cu el de la aeroport, fanii au comentat: „Ce? Am crezut că i-a crescut părul. Sunt șocat!”, „O, omule, arată prea bine!”, „KING TAEYANG !“ si asa mai departe.

Sursa

Un gând despre „Taeyang din Big Bang – apariție șocantă la aeroport

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s