Al doilea mandat de arestare preliminar pe numele lui Seungri a fost respins

Ce-a de-a doua cerere de arestare preliminară pentru Seungri a fost respins.

Pe 10 ianuarie, au apărut rapoarte care dezvăluiau că Parchetul Districtului Central din Seul a completat o cerere de arestare preliminară pe numele lui Seungri. Cu toate acestea, judecătorul Song Kyung Ho a respins cererea pe data de 13 ianuarie, după interogatoriul fostului membru Big Bang.

Judecătorul și-a explicat decizia: „Luând în considerare acuzațiile făcute, rolul acuzatului, gradul implicării și locul de contestare al acestor acuzații, progresul investigației, dovezile recoltate și comportamentul cooperativ al acuzatului în cadrul investigației, e dificil a recunoaște necesitatea arestării.

Aceasta este cea de-a doua cerere de arestare pe care procurorii au înaintat-o împotriva lui Seungri, primul fiind respins în luna mai a anului 2019. Mandatele de arestare preliminare sunt cerute atunci când există un motiv de a crede că suspectul va modifica sau va distruge dovezi.

Așa cum a fost raportat anterior, Seungri se confruntă în prezent cu acuzații pentru solicitarea serviciilor de prostituție, încălcarea legii privind salubrizarea alimentelor, încălcarea legilor operațiunilor comerciale, evaziune fiscală, agresiune sexuală pentru distribuirea pe internet de fotografii cu 3 femei ca victime, jocuri de noroc ilegale, schimb valutar ilegal, solicitarea serviciilor de prostituție de la clienți străini etc.

sursă

3 gânduri despre „Al doilea mandat de arestare preliminar pe numele lui Seungri a fost respins

 1. Lucy

  Nu sunt destule dovezi??? Wtffff
  Asta e corupție și deja nesimțire. Adică pe unii i-au arestat pt ca au condus in state de ebrietate, iar pe alții care au făcut nu știu ce afaceri dubioase și au fost implicați in violuri, nu ii arestam ca nu sunt destule dovezi. WHAT THE ACTUAL FUCK

  Apreciază

  Răspunde
  1. hyunamyou

   Spui ca a facut afaceri dubioase si a fost implicat in violuri, dar chiar nu sunt dovezi pt asta, deci de ce ar trebui sa fie arestat? Adica pe bune acum, nu are sens. Avand in vedere asta, Seungri a fost totusi folosit ca fata scandalului(si a si disparut din industrie), deci nu inteleg de ce vorbesti de coruptie si nesimtire aici…

   Apreciat de 1 persoană

   Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s