[CCC] Big Hit susține că „nu s-a decis încă nimic” cu privire la cumpărarea agenției Pledis

Articol: [exclusiv] BTS ar putea deveni familie cu NU’EST și Seventeen.

Sursa: Sports Donga via Naver

1. [+635, -30] Big Hit trebuie să înceapă să intenteze procese pentru artiștii lor în loc să se încarce cu și mai multe probleme

 1. [+579, -50] Ce glumă, abia se pot descurca cu BTS așa cum este acum situația
 2. [+487, -27] Big Hit, vă rugăm să vă concentrați pe protejarea artiștilor pe care îi aveți înainte de a vă extinde compania ㅋ ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ sunt obsedați de a ieși în public ㅋ ㅋㅋㅋ ㅋㅋㅋ

4. [+355, -80] Big Hit nu poate nici măcar să gestioneze un grup ca BTS și primesc deja ură de la fanii lor locali, de ce și-ar face și mai multe probleme ? Nu mai trimiteți BTS peste tot în străinătate și înstrăinați fanii din țară.

5. [+286, -81] Big Hit nu își poate face nici măcar treaba, dar sunt atât de orbiți de perspectiva de a ieși în public încât aleg toate lucrurile pe care fanii nu le doresc. Sper ca Big Hit să dea faliment înainte de a putea face publică vestea.

6. [+170, -7] Big Hit are mediul perfect pentru a-și antrena propriile grupuri de începători, de ce să mai achiziționeze companii? Cum le vor acomoda pe toate sub o singură umbrelă? Când va reveni BTS dacă vor adăuga toți acești alți artiști la line-up-ul lor? Abia fac o revenire pe an dacă se evită suprapunerile. De ce să împartă ceea ce BTS a obținut cu alte companii, în locul propriilor noștri începători? Încetați testarea fanilor BTS astfel.

7. [+141, -7] Abia își gestionează propriii artiști, Big Hit se extinde fără să își cunoască limitele. Sper că își dau seama cine i-a ajutat să obțină acest lucru în primul rând.

8. [+132, -5] Voi ucide Big Hit dacă vor încerca să aibă un fel de concert de tip colaborare cu toate agențiile Big Hit

9. [+129, -5] Big Hit nu este nimic fără BTS, abia reușesc să gestioneze BTS așa cum este, dar tot ceea ce fac este să își adauge mai multe probleme pe cap

10. [+114, -13] Big Hit probabil că și-a dat seama că nu sunt suficient de talentați pentru a-și antrena propriile grupuri de rookie, așa că fac doar prostii de genul ăsta … Au lucrat cu BTS, mai ales când vedeți modul în care se ocupă de afaceri în ultima vreme ;; doar fanii ajung să aibă frustrări de genul acesta, în timp ce compania câștigă genul de bani pe care nici măcar nu știe să îi gestioneze

11. [+93, -5] Ahh ㅜㅜㅜ BTS nu ar fi trebuit să reînnoiască contractele … ce este asta

 1. [+76, -2] Mi-aș dori ca BTS să își anuleze contractele pe 7 ani, Big Hit va înnebuni

Sursa: Nate

1. [+156, -7] Cred că extinderea propriului corp nu a fost singura expansiune pe care o făcea Bang Shi Hyuk

2. [+96, -10] SM a achiziționat și el câteva agenții, dar nici nu au făcut prea multe lucruri cu ele

3. susțin cele trei echipe ale lor, cred că fanii sunt îngrijorați că o companie mai mare va însemna mai puțină atenție pentru grupurile lor preferate … Eu personal cred că Big Hit trebuie să acorde mai multă atenție protejării artiștilor lor acum, dar ei sunt atât de concentrați pe adăugarea de conținut nou ca acesta … suspin

4. [+13, -2] Big Hit, să vă faceți griji pentru artiștii pe care îi aveți acum

 1. [+10, -4] Creșteți securitatea pentru BTS și începeți să dați în judecată pe cei care le lasă comentarii de ură !!!! ㅡ

Articol: Reprezentanții de la Big Hit, „Achiziționarea Pledisu? Nimic decis” [declarație oficială]

Sursa: X Sports News prin Naver

 1. [+151, -2] Pentru numele lui Dumnezeu, nu faceți asta
 2. [+77, -0] Vă rog să nu o faceți, vă rog

3. [+70, -1] ㅋㅋㅋ Da, ei neagă deocamdată … aceste două companii mai bine să își facă deocamdată treaba singure (separat).

4. [+70, -4] Vă rugăm să nu o faceți, fanii BTS nu doresc, nici fanii NU’EST sau Seventeen.

 1. [+48, -0] Se pare că Big Hit a refuzat doar pentru a calma focul ㅋ ㅋㅋㅋ Sper că nu se gândesc să îi achiziționeze în viitor
 2. [+16, -0] Vă rugăm să nu ne testați, nu o faceți

7. [+15, -0] Vă rog, vă rog, vă rog, vă rog, vă rog, vă rog, nu o să mai urăsc niciodată pe Pledis, așa că vă rog să nu fuzionați cu Big Hit. Bang Shi Hyuk-nim, vă rugăm să nu achiziționați Pledis ㅜ vă rugăm să priviți la toată ura pe care aceasta a provocat-o știrea pe Twitter și la comentariile articolului ㅜㅜ ㅜㅜㅜㅜ

 1. [+14, -0] Pledis, vom face mai bine, promitem
 • [+11, -0] Nu o faceți, concentrați-vă pe BTS și TXT, nu vă gândiți să vă extindeți

 • [+9, -2] Refuză deocamdată, dar simt că este în lucru

 •  

  Sursa

  10 gânduri despre “[CCC] Big Hit susține că „nu s-a decis încă nimic” cu privire la cumpărarea agenției Pledis

  1. Vi se pare ca BH nu acorda atentie artistilor pe care-i are ?!?
   Asta cred ca este cea mai tare gluma pe care am citit-o in ultima vreme
   Nici nu-i de mirare ca BTS a explodat in strainatate . Cu asa ,, pamant fertil ,. inca incerc sa-mi dau seama cum draqu au reusit sa rasara in asa mediu toxic.

   Apreciat de 2 persoane

  2. Duamne, câți oameni cretini…
   Fra’ ce e rău în ceea ce face BH?
   Câta atentie sa le de-a propriilor artiști?
   Faptul că BTS a revenit greu nu e din cauza că nu le acorda atenție, faptul că TXT nu au revenit des nu e din cauza lipsei de atenție .

   Să gândească și cei care cred că BH nu acordă atenție, BH acordă atenție tuturor căcaturilor care țin de artiștii lor.
   Vor sa cumpere o companie? Foarte bine! Artiștii Pledis sunt artiști buni, artiști la nivelul BTS… Daca era să cumpere niste pârliți mai ziceam, dar așa .. nu au rostul comentariile de genul.

   Apreciază

  3. „Ce glumă, abia se pot descurca cu BTS așa cum este acum situația” adica? Daca se refera la faptul că vor pleca în armată probabil o vor face toti odată, iar dacă nu , BigHit oricum se va descurca.
   „sunt obsedați de a ieși în public ” – what ?
   „Big Hit probabil că și-a dat seama că nu sunt suficient de talentați pentru a-și antrena propriile grupuri de rookie, așa că fac doar prostii de genul ăsta … ” asta mi se pare cel mai tâmpit comentariu.
   Toate sunt niste aberatii. Dacă BigHit achiziționează și alte agentii asta nu inseamna ca acei artiști vor fi de la BigHit ci de la , spre ex Pledis. Nu sunt antrenati /pregatiti de catre cei de la BH. Mare lucru nu se schimba. Nu vor amesteca artiștii între ei (sper din tot sufletul ).Cei de la BigHit raman de la BigHit iar cei de la Pledis raman tot la Pledis. BH isi face treaba bine în legătură cu BTS si gestionarea activitatilor lor. Nu este o problemă faptul că acum au un singur come back pe an. Mă bucur. E mai bine pt ei. Poate asa se pot odihni mai mult. Cat de egoist poti fi să te gândești doar la plăcerea personală și să nu iei in calcul ca un singur cb pe an e mai bine pt artist ? Mai ales că ei nu mai sunt singurii care aduc venit companiei.
   „abia reușesc să gestioneze BTS așa cum este” – nu înțeleg.
   „Voi ucide Big Hit dacă vor încerca să aibă un fel de concert de tip colaborare cu toate agențiile Big Hit” – da, nici mie nu mi-ar conveni. Ori să aibă un concert de tip BigHit family și să participe și ceilalți artiști.

   Apreciază

  4. gata! pana aici ne-a fost! expresia „abia reușesc să gestioneze BTS așa cum este” spune clar. avem oameni in interiorul big hit…mai da’ pana acum nu am stiut. cum naiba sa afirmi asa ceva? cum naiba sa faci afirmatii de genul celei de mai sus…asa pur si simplu?
   e adevarat ca romanii se pricep de la fotbal pana la economia mondiala…dar sa avem un pic de decenta.

   Apreciază

  Lasă un comentariu

  Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

  Logo WordPress.com

  Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Google

  Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

  Poză Twitter

  Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

  Fotografie Facebook

  Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

  Conectare la %s