Jang Seung Jo, Lee Elijah și Son Hyun vor juca în noua dramă polițistă marca JTBC

Jang Seung Jo, Lee Elijah, And Son Hyun Joo Confirmed For Upcoming JTBC Crime Drama

Jang Seung Jo, Lee Elijah și Son Hyun Joo au fost confirmarți în rolurile principale pentru drama de pe JTBC, „Model Detective” (titlu literal).

„Model Detective” este o dramă polițistă despre un detectiv care nu se lasă niciodată până nu descoperă și cel mai urât adevăr. Producția va arăta adevărata lume a detectivilor care doresc să prindă infractorul orice ar fi.

Son Hyun Joo va juca rolul lui Gang Do Chang, un detectiv cu o experiență de 18 ani care este în armat cu tenacitate și o loialitate unică față de echipa sa de investigații. Metodele sale de investigare sunt bazate pe experiență și pe conecțiuni speciale și nu pe o analiză științifică sau pe niște abilități fantastice de deducție.

Jang Seung Jo va juca rolul lui Oh Ji Hyuk, un detectiv de elită cu o experiență de 9 ani, care nu își împărtășește sentimentele cu alții din cauza durerii pe care a suferit-o când era tânăr. Acesta nu este atras de bani și putere, chiar și cu bogăția imensă moștenită de la unchiul său.

Lee Elijah va juca rolul lui Jin Seo Kyung, o reporteriță ce lucrează la Seonghan Daily, una dintre cele patru redacții de ziar din provincia Gyeonggi. Aceasta este adesea neînțeleasă din cauza personalității ei dure, însă ea își susține mereu ideile cu tărie, fără a fi influențată de orice presiune din afară.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s