Kim Yo Han a primit o ofertă de a juca în „School 2020” + răspunsul agenției

Kim Yo Han Reported To Star In “School 2020” + Agency Responds

Kim Yo Han se pregătește pentru următoarele activități!

Pe 13 ianuarie, un reprezentant al industriei a raportat: „Kim Yo Han, care a fost membru al trupei X1, va juca rolul principal în serialul „School 2020 ” de la KBS 2TV, care va fi difuzat în august”.

Ca răspuns, o sursă a agenției lui Kim Yo Han a comentat: „Este adevărat că a primit o ofertă pentru această dramă”. Aceasta a adăugat: „A primit oferte pentru multe alte drame, așa că nu s-a confirmat încă nimic”.

„School 2020” este a opta dramă din seria „School”. Se pare că artistul Kim Yo Han a primit o ofertă pentru rolul lui Kim Tae Jin, un fost sportiv de taekwondo care a câștigat o medalie de bronz ca reprezentant junior în cadrul Festivalului Național al Sportului din Coreea. După o accidentare severă a gleznei și eșecul afacerii tatălui său, acesta a renunțat la taekwondo și s-a transferat la un liceu profesional. Deși vorbește și acționează ca un adult, este un licean naiv, care nu știe cum să vorbească cu fata pe care o place.

Conform știrilor, drama va fi regizată de Han Sang Woo și scrisă de Kim Ji Young și Ryu Sol Ah. Filmările vor începe în luna martie.

Sursa: soompi

Un gând despre “Kim Yo Han a primit o ofertă de a juca în „School 2020” + răspunsul agenției

  1. Visul lui a fost mereu de a juca in drame si sper ca acesta sa devina realitate. Sunt sigura ca s-ar distra pe cinste si ar capata si foarte multa experienta. Chiar imi doresc sa faca ceea ce il face fericit si sper sa accepte oferta. Cred ca si fanii, ONE IT, o sa il sprijine neconditionat.

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s