[CCC] Credeți că TXT vor avea succes?

O postare pe Pann referitoare la viitorul trupei TXT a adunat tot mai mulți cititori pe comunitatea online Pann. Subiectul era „vor obține TXT popularitate în viitor sau nu?”.

Autorul postării a scris: „TXT arată bine + au talent + o personalitate bună. Prin urmare, credeți că vor avea mai mult succes? Mi se pare că devin încet, tot mai populari”.

Să vedem ce părere au internauții coreeni!

[+270][-105]
Comentarii via Pann:

1. [+124, -4] Ah, mi-a plăcut mult ultima lor piesă

2. [+84, -33] Eu personal cred că atâta timp cât vor avea succes în clasamentele digitale, vor deveni una dintre trupele de top din a patra generație.

3. [+75, -8] La ceremoniile de la final de an au demonstrat că au un fandom puternic

4. [+42, -0] La moment, Big Hit trebuie să-i promoveze la maxim. Îmi pare rău pentu TXT, dar acum că au devenit un pic mai faimoși, trebuie să dea tot ce pot. Scuze că menționez alte trupe, dar când BTS a lansat „I Need U” și „Run” și le promovau, asta a fost oportunitatea lor, așa că au muncit la maxim. De vineri până marți au spus că au dormit doar două ore. E singura metodă pentru ca agențiile mici să obțină succes. În final, odată ce ajungi să obții faimă, trebuie să reușești să o menții.

5. [+30, -0] Așa cum a zis și persoana de la primul comentariu, ador ultima lor piesă ㅋㅋㅋㅋㅋㅋ O ascult de când au lansat-o și am urmărit aproape toate prestațiile lor. Am văzut prestația de la Golden Disc și sper să o urmărească toată lumea. A fost tare. Și dansul lor de la studioul Choom… Nu sunt fana lor, dar de ce îi promovez?

6. [+26, -2] Arată bine, așa că vor avea succes neapărat.

sursă

3 gânduri despre “[CCC] Credeți că TXT vor avea succes?

    • O sa aiba succes pentru ca muncesc si pentru ca sunt talentați, nu din cauza ca sunt juniorii trupei BTS. Astea care sustin sus si tare ca o sa i susțină army greșesc, doar army nu este un fandom care susține grupuri in scop caritabil, din milă sau ca n are ce face … Eu sunt army, si da imi place TXT, dar pentru ca sunt talentați, nu ca provin de la Big Hit sau ca au legătură cu BTS. Eu nu as asculta melodiile unei trupe daca nu mi ar plăcea

      Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s