Chanyeol, frustrat de comentariile celor care spun că face rap pentru că nu are talent

Chanyeol din trupa EXO și-a exprimat frustrarea în legătură cu modul în care oamenii îl percep ca pe un idol care face rap deoarece nu are alt talent.

Recent, un canal de YouTube a difuzat documentarul ‘LOEYMENTARY‘ în care apare Chanyeol. În documentar, idolul s-a deschis povestind despre copilăria sa, cariera, viața de zi cu zi, pasiunile sale și așa mai departe.

Chanyeol a spus: „Tatăl meu adoră muzica. Cred că am moștenit asta de la el. M-am alăturat chiar și unei trupe când eram foarte mic. Deci, am fost într-o trupă de muzică  chiar și atunci.”

El a continuat: „Mă gândesc constant la muzică pentru trupă, să compun și să produc melodii. Aceste lucruri au fost întotdeauna în interiorul meu, știți.”

El a mai spus: „Știu că unii oameni cred că sunt doar un membru arătos al unui grup K-pop, căruia i s-a acordat poziția de rapper pentru că nu poate dansa sau cânta.” El a adăugat: „Doresc doar ca toată lumea să știe că nu este cazul, iar pasiunea mea pentru muzică este foarte puternică”.

Sursa

4 gânduri despre “Chanyeol, frustrat de comentariile celor care spun că face rap pentru că nu are talent

  1. Chanyeol are o voce foarte frumoasă. Poate cânta la fel de bine cum face si rap si ne-a dovedit asta. Se stie ca Chanyeol are o pasiune foarte mare pentru muzica si e multitalentat, muncește mult si aproape ca e bun la toate. Este un artist deosebit si nu sunt multi sunt ca el. Ma bucur ca a spus ce gândește. Oricum fanii vor sti intotdeauna cat de minunat este. ❤ Ma bucur ca prin canalul de youtube vrea sa ne arate mai multe. Se stie ca e foarte ambițios și nu ratează nici o nouă provocare

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s