Jang Dong Gun și soția sa Go So Young, atmosferă rece în vacanța din Hawaii

După ce au fost postate online informații din telefonul mobil piratat al lui Joo Jin Mo, care ar dezvălui discuții avute pe KakaoTalk cu Jang Dong Gun despre femei, familia acestuia din urmă a plecat într-o vacanță, dar tensiunile din cuplu sunt vizibile din păcate.

Cei doi soți sunt în prezent în vacanță în Hawaii cu copiii. Cu toate acestea, un internaut a raportat pe un forum al unei comunități online că a văzut cuplul în avion, afirmând: „Am fost surprins să îi văd la clasa economică. Stăteau separat. I-am văzut intrând în țară și am văzut că atmosfera dintre cei doi era rece și că își nu vorbeau.”

Go So Young și-a  închis comentariile de la conturile sale de pe rețelele de socializare și nu a postat nimic în ultimele trei zile. Soțul ei, Jang Dong Gun, a fost implicat recent într-un scandal, după ce presupusele conversații de telefonul actorului Joo Jin Mo au fost postate pe internet. Deși nu a fost confirmat nimic, daunele aduse reputației actorilor s-au produs deja datorită subiectelor de conversație care fac aluzie la femei și prostituție.

Jang Dong Gun și Go So Young sunt căsătoriți din 2010 și au  un băiat și o fată.

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s