Joy din Red Velvet dezvăluie cât de strict e Yunho din TVXQ cu juniorii săi din NCT

Joy din Red Velvet a fost invitată la cel mai recent episod al emisiunii de divertisment „Happy Together”, unde a vorbit despre diferite subiecte referitoare la membrele trupei sale. Cumva, în discuție s-a strecurat Yunho din TVXQ, iar aceasta a dezvăluit ceva surprinzător despre el.

Joy și-a amintit cât de strict este acesta cu juniorii săi din NCT. Momentul a avut loc în timpul primului concert al trupei NCT 127. Pentru a-și îndeplini bine rolul de sunbae, Yunho a fost, firește, prezent pentru a-i susține. După ce a urmărit întregul spectacol, nu avea răbdare să le spună băieților părerea sa. Joy a spus că Yunho a vorbit cu ei imediat ce au coborât de pe scenă.

Având 17 ani de experiență, acesta le-a ținut un discurs extrem de lung despre toate lucrurile la care mai trebuiau să lucreze. Joy i-a șocat pe toți când a dezvăluit că discursul a ținut 20 de minute. Dar asta nu e tot.

Yunho era atât de entuziasmat și concentrat pe discurs, încât nici nu a observat că NCT 127 erau transpirați și uzi leoarcă. Acesta nici măcar nu i-a lăsat să se așeze sau să se șteargă până nu a încheiat discursul.

Ce sunbae atent au NCT!

nct 127 tvxq yunho red velvet

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s