Kang Sora și Jeon Yeo Bin vorbesc despre personalitățile lor și planurile pentru 2020

În data de 14 ianuarie, Kang Sora și Jeon Yeo Bin au fost invitate la emisiunea ”Choi Hwa Jung’s Power Time” de pe postul de radio SBSPowerFM, pentru a promova noul lor film ”Secret Zoo”.

DJ-ul Choi Hwa Jung a împărtășit că este fanul lui Kang Sora încă de la apariția filmului “Sunny”, de asemenea, este fanul lui Jeon Yeo Bin încă de la drama “Melo Is My Nature”. Acesta a spus că actrița Kang Sora pare să fie foarte soaciabilă.

Kang Sora a afirmat: ”Și persoanele din anturajul meu îmi spun asta. Mulți sunt îngrijorați pentru mine. Ei cred că voi pleca undeva și voi spune ceva ciudat.

Choi Hwa Junga a spus: “Dacă o actriță nu este distantă așa cum oamenii cred, persoanele din jurul ei pot să aprecieze acest lucru, dar pot fi și surprinși.”

Jeon Yeo Bin a spus: “Sunt ca și Kang Sora, dar puțin mai timidă din unele puncte de vedere. Sora are o personalitate foarte înviorătoare. Personajul meu din ‘Melo Is My Nature’ spunea direct tot ce vroia să spună, dar în viața reală, eu nu sunt chiar așa.”

Mai târziu, actrița a răspuns la una dintre întrebările unui ascultător: ”Știu cum să acționez la unele situații destul de rapid, dar nu am răbdare,” Kang Sora a adăugat: ”Sunt deschisă, dar superficială, de aceea am alături de mine puține persoane. Nu îmi place să fac cunoștință cu prea multe persoane într-un timp scurt. Nu îmi plac lucrurile de genul: ”Haide să luăm masa.” ”

Jeon Yeo Bin a dezvăluit lucrurile pe care vrea să le facă în 2020: ”Vreau să învăț limba engleză. Sora se pricepe și aș vrea și eu să o învăț.” Kang Sora a dezvăluit că vrea să călătorească singură în 2020.

“Secret Zoo” spune povestea a unui grup de lucrători a unei grădini zoologice, ce pretind că sunt animalele care au fost vândute. Fimul va avea premiera în data de 15 ianuarie.

sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s