Lee Seung Gi și fanii acestuia au făcut donații generoase cu ocazia zilei de naștere a actorului

 

Lee Seung Gi And His Fans Make Meaningful Donations To Hospital Patients On His Birthday

Fanii lui Lee Seung Gi au sărbătorit ziua de naștere a vedetei într-un mod special!

Pe 18 decembrie, Lee Seung Gi a donat 100 de milioane de woni (aproximativ 86.700 de dolari) Spitalului Severance din Sinchon pentru a ajuta pacienții aflați în reabilitare.

Pe 13 ianuarie, pentru a sărbători ziua de naștere a vedetei, o asociație de fani ai lui Lee Seung Gi, numită AIREN, a donat 10 milioane de won (aproximativ 8.675 de dolari) pacienților din același spital în curs de reabilitare pentru leziuni ale măduvei spinării.

Începând cu 2009, Lee Seung Gi a donat 1 milion de woni (aproximativ 867 de dolari) săptămânal familiilor care au apărut în „Field Report Companion” de la KBS. Totalul donațiilor este de aproximativ de 100 de milioane de woni (aproximativ 86.700 de dolari). Pe lângă donații, Lee Seung Gi s-a oferit voluntar și pentru a căuta personal familiile și pentru a le ajuta.

În calitate de fani ai lui Lee Seung Gi, AIREN a făcut numeroase donații încă de la debutul său, inclusiv la sărbătorirea zilei sale de naștere, pentru aniversarea debutului, concertele și dramele sale. Au donat 27 de tone de orez, brichete de cărbune, tăiței și 2.857 de ventilatoare electrice pentru un total de 142 de milioane de woni (aproximativ 123.200 de dolari). De asemenea, au cultivat păduri în numele lui Lee Seung Gi în toată lumea și au făcut voluntariat în spitalele de copii.

Lee Seung Gi a spus: „Pentru dragostea consecventă pe care am primit-o de la public încă de la debutul meu, am crezut că ar trebui să am o influență pozitivă asupra societății noastre, așa că am donat Spitalului Sinchon Severance. Sunt atât de fericit că fanii mei s-au alăturat încă o dată. Sper să fiu măcar puțin de ajutor pentru cei cu durere din jurul nostru, astfel încât să poată fi scutiți de suferința lor și să găsească speranță”.

Felicitări, Lee Seung Gi!

Sursa: soompi

Un gând despre “Lee Seung Gi și fanii acestuia au făcut donații generoase cu ocazia zilei de naștere a actorului

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s