Trupele de idoli cu cei mai mulți ascultători unici în prima zi

Imagini pentru big bang and blackpink

După cum probabil știți deja, reușitele unui artist depind în mare măsură de melodiile pe care le lansează, conceptul ales, coregrafia sofisticată sau simplă, inclusiv videoclipul de comeback. De asemenea, popularitatea și recunoașterea pe care o are un grup k-pop din partea publicului coreean influențează în mod pozitiv succesele sale.

De obicei, artiștii care sunt faimoși pentru lansarea melodiilor bune, câștigă o atenție deosebită în ziua revenirii și nu numai, iar acest lucru îl demonstrează îl mare parte numărul de ascultători unici care tind să asculte piesele proaspăt lansate. Și când zic ascultători unici mă refer la numărul de persoane cu ID diferit care au ascultat cântecul nou al unui artist, nu la numărul de ascultări obținute în total pe parcursul zilei.

Având în vedere cele menționate mai sus, vă voi prezenta care sunt cele mai faimoase melodii în primele 24 de ore de la lansare în topul Melon, cel mai mare din Coreea de Sud.

Ei bine, în clasamentul băieților domnește Big Bang, trupa ocupând locurile 1 – 8. Melodia cu #1 este „Flower Road”, aceasta a adunat 1 269 006 de ascultători diferiți pe 13 martie 2018. Pe locul 9 se află BTS cu „Boy With Luv”, iar pe #10 avem iKON cu piesa de debut „My Type”.

În ceea ce privește trupele de fete, BLACKPINK este singura care a reușit să treacă pagul de un milion de ascultători unici. Pe 15 iunie 2018, „Ddu-du Ddu-du” a atras peste 1 015 660 de curioși dornici de a o asculta. Ale grupuri care apar în top 10 sunt: Red Velvet, TWICE, Wonder Girls, SISTAR și MAMAMOO!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s