„You Were Beautiful” de la DAY6 urcă brusc în clasamente la trei ani de la lansare

DAY6’s “You Were Beautiful” Suddenly Soars On Realtime Charts Almost 3 Years Since Release

La peste 1000 de zile de la lansare, piesa „You Were Beautiful” de la DAY6 urcă brusc în clasamentele muzicale din Coreea de Sud!

Piesa a fost lansată pe 6 februarie 2017 drept melodie promoțională din luna februarie, făcând parte din proiectul lunar „Everyday DAY6”.

Brusc, în data de 14 ianuarie, „You Were Beautiful” a intrat din nou în clasamentul din timp real al celei mai mari platforme muzicale din Coreea, Melon, ocupând poziția cu numărul 52, fiind și cea mai mare poziție pe care a obținut-o DAY6 vreodată în clasamentele muzicale de acasă.

Membrul Jae a postat o captură de ecran și a scris „Nebunie” cu un emoji care plânge.

Acesta le-a mai mulțumit tuturor în coreeană și engleză pe contul său de Instagram postând o captură de ecran, unde piesa e pe locul 11 în topul Bugs.

Young K, care a scris versurile piesei și a compus-o alături de Wonpil și alții, a publicat și el o captură de ecran cu poziția melodiei pe Melon. Acesta a scris: „Ce se întâmplă?!?! Vă mulțumesc din inimă.”

Nu s-a confirmat această creștere bruscă în clasamente, în sursa media TopStarNews declară că totul e datorită unei postări populare de pe o comunitate online, în care autorul roagă utilizatorii să numească piese ce ar trebui să crească brusc în clasamente, în locul celor cafre sunt bănuite că ar fi manipulat topurile.

Mulți au recomandat piesa „You Were Beautiful” de la DAY6, fapt în urma căruia, oamenii au ridicat-o în clasmente. Aceasta a urcta mai întâi pe Bugs (locul 11), apoi pe Genie (locul 25) și apoi pe Melon (52).

Felicitări, DAY6!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s