Seungri va primi înștiințarea pentru începerea serviciului militar în această săptămână

Armata confirmă! Se așteaptă ca Seungri să primească notificarea oficială cu privire la începerea serviciului militar obligatoriu în această săptămână.

Pe 15 ianuarie, un reprezentant al Administrației Armatei a vorbit cu presa pentru a confirma: „Cauza întârzierii înrolării lui Seungri este acum rezolvată și vom continua cu chemarea sa oficială pentru serviciul militar în această săptămână.”

În data de 13 ianuarie, instanța a respins a doua tentativă a procuraturii de a obține un mandat de arestare pentru Seungri, înainte ca dosarul său să fie trimis spre judecare. Drept urmare, se preconizează că procurorii responsabili de cazul lui Seungri vor încheia partea lor din anchetă în cursul acestei săptămâni.

Convocarea oficială a lui Seungri în armată se va întâmpla aproximativ la jumătatea lunii februarie, cel târziu la sfârșitul lunii februarie. După înrolare, Seungri va participa la pregătirea militară de bază timp de 5 săptămâni, înainte ca dosarul său să fie transferat la procurorii și instanța din cadrul armatei.

 

Sursa

 

10 gânduri despre „Seungri va primi înștiințarea pentru începerea serviciului militar în această săptămână

    1. Lucy 2

     N-a răspuns nici măcar pentru acțiunile sale :)) Dacă e să analizăm logic, un tip a fost arestat imediat pentru că a condus în stare de ebrietate, în timp ce lui Seungri i s-au respins două mandate când există dovezi clare pentru cel puțin una dintre acuzații, alea cu prostituatele (dovezile fiind in chatul cu JJY, ce s-a confirmat că e adevărat). Despre ce justiție vorbim, când a recunoscut acolo că are nu știu ce prieteni prin poliție :))

     Apreciază

     Răspunde
      1. hyunamyou

       Nu exista dovezi, unii pur si simplu nu sunt in stare sa se informeze cum trebuie. Ea zice de coruptie, dar nu prea ar avea cum in cazul asta, poate ar merge atunci cand nu se stie nimic, dar odata ce o problema de genul devine publica, celebritatile sunt duse, asta se stie, un om de afaceri/politician poate sa mai scape(parca au si scapat in cazul asta), nu o celebritate. Seungri a fost fata scandalului, a fost cercetat pana la piele.
       Acum nu bag mana in foc pt Seungri, dar avand in vedere ca chiar nu exista dovezi, nu putem sa-l judecam, daca Lucy vrea sa o faca(desi sunt sanse sa fie nevinovat), treaba ei, sunt persoane de genul.

       Apreciază

       Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s