BTS lansează un film de artă superb pentru single-ul „Black Swan”

BTS bucură fanii cu o melodie pre-comeback!

Conform programului pentru revenire, pe 17 ianuarie, trupa de la agenția Big Hit Entertainment a lansat un single care se numește „Black Swan”. Special pentru acesta a fost prezentat și un videoclip sau altfel spus un film de artă care include o coregrafie superbă, eroii principali fiind dansatorii de la MN Dance Company. Filmul începe cu un citat al coregrafei Martha Graham, aceasta spunând că dansatorii mor de două ori, prima dată atunci când încetează să mai danseze.

În ceea ce privește „Black Swan”, se spune că este o melodie ce exprimă frica de momentul în care un artist nu mai poate evolua pe scenă.

Reamintim, pe 21 februarie, BTS va lansat albumul „Map Of The Soul:7”, fiind primul din ultimele 10 luni. De asemenea, trupa și-a confirmat apariția din 27 ianuarie la emisiunea americană „iHeartRadio LIVE, mai multe informații găsiți în acest articol.

10 gânduri despre „BTS lansează un film de artă superb pentru single-ul „Black Swan”

   1. Un cont fals ce vrea sa faca vizualizari de pe urma fanilor neatenti deja are 2 milioane de vizualizari la noua melodie..Oare nu putem raporta canalul? Cred ca doar Big Hit poate….

    Apreciază

  1. E fals. Mai era unul asemanator cu ceva timp in urma unde erau postate clipuri ce nu erau facute de BigHit sau de vreun membru BTS. In cazul de fata ,au fost puse secvențe din două videoclipuri diferite și a fost format unul singur. Unele sunt din mv ul adevarat și celelalte din clipul făcut și încărcat de Jungkook (G.C.F in Helsinki) pe yt.

   Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s