Taeyeon îngrijorează fanii cu scrisoarea dezvăluită la concert

Pe 17 ianuarie a avut loc primul concert din seria ”The Unseen” a lui Taeyeon din Girls’ Generation, artista interpretând în sfârșit noile piese de pe albumul „Purpose”, dar și hiturile ei mai vechi.

La finalul concertului, pe ecran a apărut o scrisoare scrisă de cântăreață, care i-a făcut pe fani să plângă. Taeyeon a recunoscut că trece printr-o perioadă dificilă și că singura ei alinare este cântatul.

„Nu am prea dormit și tot ce am putut să scot au fost doar niște suspine adânci. Nu prea puteam să spun nimic cu voce tare. Corpul meu era obosit, sufletul meu era obosit. Acest lucru m-a făcut să tac.

Iar asta m-a îngrijorat. Mă exprim prin cântat… dar ce ar fi dacă nu aș mai putea face nici asta? Ce ar fi dacă nu aș mai avea energia de a mai scoate piese? Sunt atât de obosită. Atât de extenuată. Vreau doar să plâng.

Totuși, iată-mă aici, cântând și dansând din nou în fața fanilor. Da, nu mai am multă energie rămasă. Dar asta mă reînvie. Prin asta reușesc să mă ridic. Pentru fanii și colegii mei. Oamenii care sunt aici lângă mine…

Prezența voastră aici în seara asta înseamnă totul pentru mine. Astăzi, tot ce voiam să fac este să cânt pentru voi și să cânt pentru mine. Vă mulțumesc că ați rămas alături de mine.

De la Taeyeon.”

taeyeon letter

Fanii, firește, au fost îngrijorați de aceste cuvinte și de starea emoțională a cântăreței.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s