Trupa BTS înregistrează rezultate incredibile cu „Black Swan” + apariții în topurile din România și Moldova

Картинки по запросу bts black swan

După cum probabil știți deja, pe 17 ianuarie, BTS a lansat un single care se numește „Black Swan”, iar la scurtă vreme trupa a reușit să se bucure de succes incredibil la nivel național și mondial!

Potrivit rapoartelor, „Black Swan”, care nici măcar nu e o piesă de titlu, a urcat rapid în fruntea clasamentelor muzicale din Coreea de Sud, se spune că piesa a fost pe locul 1 în timp real în Melon, Soribada, Bugs și Flo. De asemenea, a stabilit un record în clasamentul Melon pentru trupele de idoli.

În ziua lansării, statisticile au arătat că single-ul a adunat peste 114.400 de ascultărori unici în prima oră, fiind cel mai bun rezultat pentru trupele de idoli și al doilea la general (IU are 121.000 de ascultători unici cu „Love Poem”).

Și asta nu e tot, „Black Swan” se bucură de succes și la nivel mondial! Potrivit rapoartelor, piesa a ocupat locul 1 în topul iTunes din 94 de țări și regiuni, inclusiv în România și Republica Moldova. Odată cu această reușită, BTS a stabilit un nou record pentru artiștii k-pop care au ajuns #1 în iTunes. Anterior, PSY a fost #1 în 88 de regiuni cu mega-hitul „Gangnam Style”.

De asemenea, „Black Swan” a debutat pe locul 1 în topul iTunes la nivel global. În plus, a ajuns pe locul 1 în topul iTunes Song Chart din Marea Britanie, fiind primul grup k-pop care a realizat acest lucru.

Felicitări, BTS!

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s