Fanii sărbătoresc ziua lui Yoon din WINNER aducând în trending hastag-ul #AlwaysWithYoon pe Twitter

Kang Seung Yoon din WINNER își sărbătorește ziua de naștere, iar fanii trupei aduc în trending pe Twitter un hashtag creat special pentru această ocazie!

Ziua de 21 ianuarie a anului 2020 marchează cea de-a 26-a aniversare a lui Yoon din WINNER, iar fanii au fost încântați să îi transmită urări idolului prin intermediul platformelor de socializare. Aceștia i-au mulțumit pentru munca grea depusă ca lider și vocalist principal și, de asemenea, i-au transmis că abia așteaptă un album solo.

La mulți ani celui mai prețios lider, mulțumim pentru toate eforturile, iubirea și munca grea pe care ni le-ai arătat în toți acești ani, nu doar pentru tine, ci și pentru membrii WINNER. Sper că ai avut cea mai fericită zi de naștere și că lucrezi la albumul tău solo în 2020.

Seungyoon, acum ai 26 de ani, dar pentru mine mereu vei rămâne un copil. Ai arătat de multe ori cât de grijuliu ești, meriți toată iubirea și tot sprijinul și voi continua să aștept albumul tău solo.

Astăzi, fiind ziua ta specială, vrem să îți spunem doar că toate lucrurile pe care le-ai făcut pentru noi de-a lungul anilor sunt demne de lăudat. Îți trimitem cele mai calde urări de ziua ta.

La mulți ani, Kang Seung Yoon!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s