V din BTS, Park Seo Joon, Park Hyung Sik și Peakboy îl felicită pe Choi Woo Shik pentru premiul SAG obținut

Prietenii faimoși ai  lui Choi Woo Shik l-au felicitat pentru trofeul istoric obținut la Premiile SAG.

Pe 19 ianuarie, în orașul din Los Angeles, California, a avut loc festivitatea de decernare a premiilor Screen Actors Guild (SAG).

Filmul corean „Parasite” a făcut istorie devenind primul film într-o limbă străină care a câștigat premiul acordat Echipei de Actori de Excepție dintr-un film artistic. Choi Woo Shik a fost la eveniment împreună cu Bong Joon Ho, Song Kang Ho, Lee Sun Gyun, Park So Dam și Lee Jung Eun și a fost aplaudat în picioare de audiența formată din actori precum Bradd Pitt, Jennifer Lopez, Scarlett Johansson, Jennifer Aniston, Jamie Foxx, Nicole Kidman, Catherine Zeta-Jones, Michael Douglas, Tom Cruise, Robert de Niro,  etc.. (ce mai, toată crema de la Hollywood!).

V din BTS a postat pe Twitter unde a împărtăși două videoclipuri cu el și Choi Woo Shik filmate în California. Într-unul el a scris „Felicitări, Woo Shik, pentru premiul SAG”. Sub al doilea videoclip dedicat prietenului său, el a scris: „Este greu de crezut că această persoană este acea persoană de la ceremonia de premiere.”

Park Seo Joon a postat o fotografie pe Instagram cu Choi Woo Shik din momentul în care acesta a acceptat premiul  (inclusiv câteva cadre  amuzante cu fața lui) și a scris: „Ești cool, Choi Woo Shik.”

View this post on Instagram

멋지다 최우식

A post shared by 박서준 (@bn_sj2013) on

Park Hyung Sik a postat o poză similară și a scris “Choi Woo Shik pentru totdeauna.”

Rapper-ul Peakboy a postat aceeași serie de fotografii ca și Park Seo Joon și a scris: „Kya, felicitări. Woo Shik al nostru este atât de mișto.” (iar Park Seo Joon a comentat postarea lui: „ De ce mă copiezi? ”)

View this post on Instagram

꺄 축하행 멋있다 우리우식이~~ 꺄

A post shared by Peakboy (@realpeakboy) on

V din BTS, Choi Woo Shik, Park Seo Joon, Peakboy și Park Hyung Sik (care se află în prezent în armată) fac parte dintr-un grup de prieteni numit „gașca  Wooga” și împărtășesc deseori fotografii de la ieșirile lor împreună.

 

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s