Park Seo Joon revine la ipostaza de elev pentru noul serial, „Itaewon Class”

Park Seo Joon Transforms Back Into High School Student For New Drama “Itaewon Class”

Park Seo Joon este văzut purtând o uniformă de liceu în cele mai noi cadre ale producției „Itaewon Class”, marca JTBC!

Serialul ce urmează să fie difuzat are la bază un webtoon popular cu același nume și spune poveste unor tineri aduși împreună de încăpățânare, pasiune și bravadă tinerească. Aceștia își încep mica revoltă împotriva unei societăți absurde pe străzile din Itaewon, urmărindu-și visurile și libertatea de a-și trăi viețile după cum doresc.

Park Seo Joon îl interpretează pe Park Sae Roy, un antreprenor pasionat care deschide restaurantul Dan Bam în Itaewon cu ajutorul prietenilor lui și provoacă întreaga industrie alimentară adusă de Jang Ga în acest proces.

În cele mai noi fotografii, Park Seo Roy este un elev de liceu care tocmai s-a transferat. În ciuda feței sale pure și gentile, ochii lui sunt plini de o voință neobișnuită. Deși nu are multe, nu îi este rușine de condamnările avute anterior. Imaginile îl arată pe punctul de a intra în bucluc încă din prima zi la noul liceu.

Park Seo Joon, care este recunoscut pentru jocul actoricesc impresionant de care a dat dovadă în toate producțiile, îl va aduce la viață pe Park Sae Roy cu perfecțiune, punându-și amprenta asupra personajului original din webtoon.

Echipa de producție a comentat: „Trecutul lui Park Sae Roy, care va lua controlul asupra orașului Itaewon în ciuda condamnărilor sale, este la un punct în care creează schimbări în personalitatea acestuia din prima parte a serialului, așa că vă rugăm să nu ratați prima emisie. Puteți fi nerăbdători cu privire la prestația plină de pasiune a lui Park Seo Joon, care va maximiza emoțiile lui Park Sae Roy.”

„Itaewon Class” va avea premiera pe 31 ianuarie.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s