Actrița Koo Sa Rang renunță la programul pentru copii în urma scandalului recent!

Child Actress Koo Sa Rang Requests To Step Down From Program Due To Recent Matters

Koo Sa Rang dorește să părăsească show-ul din care face parte.

În data de 22 ianuarie, o sursă a show-ului pentru copii “Here and There Delicious Class” a postului SBS a declarat: “Koo Sa Rang recent a cerut să părăsească programul, dar încă nu s-a decis nimic, încă discutăm această problemă..

Sursa a dezvăluit că înregistrările cu Koo Sa Rang vor fi difuzate normal. El a spus, “Koo Sa Rang apare în prezent în fiecare săptămână și, din moment ce o mulțime de înregistrări au rămas din emisiunile anulate și preînregistrări, părțile ei vor continua să fie difuzate până la sfârșitul lunii februarie, deocamdată.”

În data de 16 ianuarie, un videoclip cu Koo Sa Rang care deschide o cutie de cadouri a fost încărcat pe canalul ei oficial de YouTube. Koo Sa Rang a evoluat alături de BTS anul trecut, pe 25 decembrie, la Festivalul „SBS Gayo Daejeon„, iar ea a primit cadourile de la Jimin din BTS pentru ziua ei de naștere pe 31 decembrie.

În videoclip, când pisica lui Koo Sa Rang a încercat să intre în cutie și a arătat interes pentru conținutul ei, tânăra actriță a aruncat, împins și lovit pisica. Mulți internauți au subliniat că Sa Rang a abuzat pisica, iar videoclipul a fost șters de pe YouTube și de pe rețelele de socializare.

Mai multe informații se află aici.

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s