Bomba căsătoriei lui Chen – cine este mireasa?

Lumea a fost șocată atunci când Chen din trupa EXO a anunțat că va deveni tată și că se va căsători. Dar cine este fata norocoasă?

Vocalistul de 27 de ani a anunțat lunea trecută că se va căsători cu iubita sa non celebritate, provocând zvonuri cu privire la cauza acestei decizii subite. Cine este atunci prietena secretă? Ce știm de fapt despre logodnica lui Chen până acum?

După cum a confirmat SM Entertainment, logodnica lui Chen nu este o celebritate sau o persoană publică cunoscută, iar familia a solicitat publicului să-i respecte confidențialitatea. Nunta va avea loc într-o biserică, dar data exactă, locația și alte detalii nu vor fi dezvăluite. Un lucru pe care agenția l-a negat cu fermitate este vestea că Chen s-a căsătorit deja în secret pe 13 ianuarie.

Rețelele de socializare au intrat într-o frenezie de când a  apărut știrea, cu speculații nedorite și nefondate despre cine este logodnica. Deși nimeni nu are un răspuns, mulți speculează că ar putea fi fosta iubită a lui Chen, Mihee.

Cine este această Mihee? Ei bine, s-ar putea să nu fie faimoasă în showbiz, dar este destul de populară pe rețelele de socializare. Fanii au aflat de ea prima dată când fotografiile celor doi au apărut pe internet, încă din septembrie 2016.

După aceea, fanii au început să o caute pe Instagram și au găsit câteva postări și comentarii care se referă la Chen. Publicul chiar i-a văzut la cumpărături într-un magazin de bijuterii în 2018 – dar atunci mass-media a raportat și despărțirea lor în acel an.

Ar putea fi cu adevărat vorba despre Mihee?

Ce părere aveți?

 

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s