Eunbin din CLC, Yeo One din Pentagon, Sung Dong Il și alții confirmați pentru o dramă nouă

Sung Dong Il, CLC’s Eunbin, PENTAGON’s Yeo One, And More To Star In Upcoming Sitcom

TV Chosun anunță distribuția pentru noua dramă de comedie, „Somehow Family” (titlu literal).

„Somehow Family” spune povestea unei familii deosebite, membrii căreia lucrează pentru aceeași companie aeriană la un aeroport. Aceștia locuiesc într-o pensiune gestionată de cuplul Sung Dong Il (jucat de Sung Dong Il) și Jin Jee Kyung (jucată de Jin Hee Kyung). Fiind un gen nou de show de divertisment, acesta va distra telespectatorii într-un mod deosebit.

Pentru distribuția programului au fost confirmați actorii Sung Dong Il, Jin Hee Kyung, Kim Kwang Gyu, Oh Hyung Kyung, Seo Ji Suk, Lee Bon, Kim Min Kyo, Eunbin din CLC, Yeo One din Pentagon și Andreas Varsakopoulos. Majoritatea dintre ei vor juca personajele cu același nume, astfel, vor putea intra foarte ușor în rol.

Sung Dong Il și Jin Hee Kyung ne vor arăta chimia haioasă a cuplului din noua dramă. Cei doi au fost cândva căpitani și directori la filiala de la Incheon a Serviciului Secret de Stat.

Eunbin din CLC va juca rolul fiicei lor, Sung Ha Neul, care revine în Coreea în secret, după ce a renunțat la studiile ei din străinătate fără a le spune părinților. Pe lângă asta, nu vorbește și folosește un carnet de schițe și limbajul semnelor (deși, îl cunoaște foarte prost) pentru a comunica. Motivul revenirii acesteia și faptul că refuză să vorbească sunt două puncte cheie misterioase, ce vor fi dezvăluite pe parcursul dramei.

Kim Kwang Gyu va juca rolul vecinului lui Sung Dong Il. Este un bărbat singur, plin de afecțiune, care are grijă de fratele său mai mic și de nepoata sa. Oh Hyun Kyung va juca rolul prietenei cele mai bune a lui Jin Hee Kyung, ce deține acum un restaurant specializat în gătirea puiului.

Seo Ji Suk va juca rolul fratelui mai mic al lui Kim Kwang Gyu, pe nume Kim Ji Suk, care își crește singur fiica, după moartea soției sale. Acesta atrage multă atenție în calitate de căpitan arătos al companiei de zbor, Air for You.

Lee Bon va juca rolul unei însoțitoare de zbor experimentate, care lucrează la aceeași companie precum Kim Ji Suk. Cu toate că este îndrăgostită de el, e genul de persoană care nu îți arată prea mult sentimentele.

Drama va avea premiera pe „TV Chosun” în luna martie a anului curent.

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s