G-Dragon din Big Bang, apariție surprinzătoare la o prezentare de modă marca Chanel

În ciuda faptului că a avut o pauză de aproximativ 2 ani, G-Dragon din Big Bang continuă să se afle printre invitații speciali de la prezentările de modă ale brandului Chanel. Artistul a revenit în lumea fashionului, fapt ce a provocat apariția mai multor subiecte fierbinți pe rețele de socializare!

Pe 21 ianuarie, vedeta de la agenția YG Entertainment a luat parte la una dintre prezentările din cadrul Săptămânii de Modă de la Paris (Franța). GD și-a făcut apariția la un eveniment marca Chanel, captând imediat atenția publicului. Se spune că acesta a ales să poate un sacou din colecția pentru femei a brandului, iar ținuta sa nu a trecut neobservată. Potrivit informațiilor, artistul arăta impecabil, iar sacoul, care era foarte frumos accesorizat, îi venea perfect.

Cum era de așteptat, internauții coreeni au avut ceva de zis în legătură cu ceea ce a ales să poarte G-Dragon, câteva dintre comentariile lor le puteți citi chiar acum: „Felul în care stau hainele pe el – ceva magic”, „Cât de înguști sunt umerii lui?”, „Bineînțeles, este G-Dragon, ce naiba”, „A făcut ca acel sacou să nu pară deloc pentru femei”, „Este o piesă vestimentară unisex. Dacă a fost purtată de o fată model, nu înseamnă că este doar pentru femei”, „Pe GD artă mai bine decât pe acel model” și multe altele.

Voi ce părere aveți?

sursa

2 gânduri despre „G-Dragon din Big Bang, apariție surprinzătoare la o prezentare de modă marca Chanel

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s