Variety susține că BTS și Lil Nas X vor evolua la premiile Grammy

Rapoartele de varietate BTS vor efectua cu Lil Nas X la 2020 Grammy Awards

Din moment ce ziua în care va avea loc festivitatea de premiere „Grammy” se apropie tot mai mult, pe internet apar noi spoilere care fac aluzie la participarea lui BTS la grandiosul eveniment!

Anterior au apărut zvonuri care susțineau că celebrul grup k-pop va participa la cea de-a 62-a ediție a premiilor, eveniment care va avea loc pe 26 ianuarie, iar astăzi, cei de la Variety au publicat un articol cu privirea la așa-zisa apariție a băieților. Potrivit rapoartelor, Lil Nas X va evolua la eveniment cu melodia „Old Town Road”, iar BTS, Diplo, Mason Ramsey și Billy Ray Cyrus vor urca împreună cu acesta. Se spune că Lil Nas X va bucura publicul cu versiuni remix ale celebrului său cântec, iar la înregistrarea unuia dintre ele a luat parte și RM.

Din păcate, nici reprezentanții de la „Grammy”, nici cei de la Big Hit Entertainment nu au confirmat știrile! Cu toate acestea, în cazul în care ar fi adevărate, BTS ar deveni primul artist coreean care va evolua pe scena faimosului eveniment. În 2019, grupul a participat la festivitate, însă în calitate de prezentator, acesta acordând premiul de la categoria „Cel Mai Bun Album R&B”.

De asemenea, despre rapoartele prezentate de cei de la Variety au scris mai multe portale de știri din Coreea de Sud.

Reamintim, în prezent, BTS se află în Statele Unite, trupa fiind ocupată cu promoțiile noului său single „Black Swan”. În data de 27 și 28 ianuarie sunt așteptate apariții la emisiunile „iHeartRadio LIVE și „The Late Late Show With James Corden”. Mai multe informații găsiți aici!

Ați dori ca BTS să participe la premiile „Grammy”?

surse: vk.com

2 gânduri despre „Variety susține că BTS și Lil Nas X vor evolua la premiile Grammy

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s