Sehun din EXO își îngrijorează fanii cu una dintre postările sale de pe Instagram, e obosit sau trece printr-o perioadă dificilă?

Pe 23 ianuarie, Sehun din EXO și-a actualizat contul de Instagram, însă postarea sa mai mult a îngrijorat fanii decât i-a bucurat!

Idolul a publicat o poză fără un mesaj în legendă. În imagine apare Sehun în timp ce-și acoperă fața cu o mână, iar cu cealaltă ține un telefon în dreptul urechii. Acesta pare supărat și obosit.

După ce i-au văzut postarea, mulți au început să se de-a cu părerea. Unii susțin că membrul EXO face aluzie la scandalul lui Chen cu privire la căsătorie și venirea pe lume a primului lui copil, în timp ce alții dau vina pe programul său încărcat. Mai există și voci care sunt de părerea că idolul a postat poza, deoarece dorește să atragă atenția asupra problemelor psihice cu care se confruntă idolii, în speranța de a găsi o soluție, însă alții consideră că Sehun nu ar publica o asemenea fotografie, în cazul în care ar avea probleme serioase.

Câteva dintre comentariile fanilor: „Oppa, ești bine?”, „Oppa, ce se întâmplă? Dacă îți este greu, ia o pauză”, „Suntem de partea ta. Fii puternic!”, „E ca și cum le-ar da o „palmă” celor care nu respectă viața personală a membrilor EXO. Și ei încă se mai numesc fani?!”, „Poate nu i-a plăcut mâncarea?”, „Chiar credeți că a postat această poză pentru a crea agitație? De ce faceți aluzie la știrile cu privire la Chen” și multe altele.

Voi ce spuneți?

sursa

3 gânduri despre „Sehun din EXO își îngrijorează fanii cu una dintre postările sale de pe Instagram, e obosit sau trece printr-o perioadă dificilă?

  1. E stupid articolul. Sehun nu a postat poza asta pentru nici una din cauzele enumerate de ei. Si faza ca fanii s-au ingrijorat e exagerata. Eu pana sa citesc articolul asta nu am vazut pe nimeni îngrijorat. Probabil doar cei care nu știau care e legatura cu poza aia. Sehun doar a „reinviat” o veche poza de-a lui 😊

    Apreciază

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s