Bang Si Hyuk este în topul Billboard al celor mai puternici oameni din industrie din 2020!

Această prezentare necesită JavaScript.

Revista Billboard a publicat topul 100 al celor mai puternici oameni din industria muzicală. Fondatorul agenției Big Hit Entertainment, Bang Si Hyuk, este singura personalitate din K-pop din această listă globală.

Redactorii de la Billboard și-au ales favoriții din acest an din categoria celor mai puternici oameni din muzică la nivel global. Aceștia au fost triați în funcție de domeniul în care activează.

Fondatorul și CEO-ul agenției sud coreene Big Hit Entertainment, Bang Si Hyuk, a fost numit printre cei mai puternici manangeri din lume. Trebuie de asemenea menționat că numele sunt listate în ordine alfabetică, așa că nu există un clasament între cei mai buni manageri. Alături de el regăsim artiști precum Drake și Beyoncé Knowles-Carter, artiști care își manageriază afacerile cu un succes incredibil.

Iată ce prezentare i-a făcut echipa de la Billboard șefului agenției Big Hit:

BTS a continuat să crească la nivel global în 2019, trupa de băieți K-pop devenind primul grup după The Beatles a obținut trei numere 1 în topul  Billboard 200 în mai puțin de un an. Între timp, Bang, de 47 de ani, și-a diversificat afacerea explozivă a companiei sud-coreene: Big Hit și-a lansat primul nou grup de după BTS, prin Tomorrow X Together (care a fost în topul Billboard World Albums), a achiziționat Source Music (o filială din țara lui care este casa trupei de fete bine clasate GFRIEND) și a lansat jocul mobil BTS World – toate raportând, în august, venituri record de 172 milioane dolari pentru prima jumătate a anului 2019.

Felicitări lui Bang Si Hyuk!

Sursa

 

 

2 gânduri despre „Bang Si Hyuk este în topul Billboard al celor mai puternici oameni din industrie din 2020!

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s