Cha Eun Woo din ASTRO vorbește despre tipul său ideal și fratele său

ASTRO’s Cha Eun Woo Talks About His Ideal Type And Younger Brother

Cha Eun Woo a vorbit despre tipul său ideal!

Pe 24 ianuarie, în ediția specială de Anul Nou Lunar a programului de baschet „Handsome Tigers” de pe SBS, Moon Soo In, Cha Eun Woo, Yoo Seon Ho și Lee Tae Sun au avut o conversație interesantă în mașină.

Când a fost întrebat cine este tipul său ideal, Cha Eun Woo a răspuns imediat: „Shin Min Ah. Am urmărit recent „Chief of Staff” de pe JTBC și m-a captivat. Am vizionat-o imediat”.

Între timp, Moon Soo In a împărtășit că tipul său ideal era Park Bo Young, în timp ce Yoo Seon Ho a împărtășit că tipul său ideal era o persoană inocentă, fără breton.

În timpul călătoriei cu mașina, Cha Eun Woo a vorbit și despre fratele său mai mic. Când a fost întrebat dacă fratele său mai mic arăta la fel de bine ca el, Cha Eun Woo a răspuns: „E drăguț”. Cu privire la cine arăta mai bine între cei doi, Cha Eun Woo a explicat: „De fapt are mai mult talent decât mine, iar fața lui este de asemenea mai mică. A studiat peste hotare, în China, iar în prezent este în armată”.

Cha Eun Woo a menționat, de asemenea, „El mi-a cerut să aduc idoli de sex feminin (în vizită), dar i-am spus să își vadă de treaba lui”.

Sursa: soompi

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s