[INTERVIU] Membrii PENTAGON spun ce lucruri țin grupul unit

În noua sesiune foto pentru revista „GQ Korea”, trupa PENTAGON ne arată o altă latură a sa!

Interviul pentru revistă s-a axat pe lucrurile care mențin grupul împreună, fiecare membru alegând propriul set de lucruri deosebite.

Kino a ales visele, copiii, Sao Paulo, florile, „Starry Night” de Peggy Gou și melodiile promoționale. Acesta a explicat de ce a ales visele, spunând: „Simt că trăiesc mai mult în vise, nu în realitate. Am început această carieră pentru a obține o imagine ideală, la care visam. Adesea aud „nu va fi ușor” și „măcar e posibil?„, însă sunt de părere că e posibil. Dacă voi deveni o persoană influentă, voi spera ca toți copiii din întreaga lume să poată spera și visa, privindu-mă pe mine. Îl respect mult de tot pe Michael Jackson și chiar vreau să împărtășesc aceeași influență pozitivă pe care a avut-o el, pentru a schimba lumea prin intermediul muzicii și a donațiilor.”

Acesta a mai vorbit despre noul lor album și melodia promoțională, dezvăluind: „Melodia promoțională a albumului pe care îl pregătim a fost aleasă ieri. E foarte bună. Hui a produs-o, iar eu am urmărit întreg procesul. Piesa e la fel de bună precum cantitatea muncii pe care a depus-o. Cred că ne vom pregăti de prestațiile noastre distrându-ne în același timp. E un concept pe care PENTAGON nu l-a mai încercat până acum. Sperăm să vă placă.”

Jinho a ales Magazine Ho (proiectul său lunar de cover-uri), melodii, Bruno Mars, fericire, tatăl său, musicalurile și colegii de trupă. Acesta a explicat că „să trăiască fericit” e scopul lui în viață: „Începând cu anul trecut, nu au fost momente când nu eram fericit. Nu s-a întâmplat nimic incredibil, însă perspectiva mea s-a schimbat. Indiferent ce se întâmplă sau ce decizii voi lua, am început să cred că situația în care mă aflu e mereu pozitivă, iar tot stresul începe să dispară.”

Jinho a vorbit și despre colegii săi de trupă, comentând: „Unul dintre avantajele trupei PENTAGON este că suntem toți foarte apropiați. Cu toate că ar fi minunat să rămânem împreună drept PENTAGON și când vom avea peste 30 și 40 de ani, dacă asta nu se va întâmpla, vreau să promovez cu ei fără regrete. Sper că voi putea să îmi amintesc cu bucurie de aceste momente distractive.”

Yeo One a numit albastrul, video-urile despre recenziile la mașini, „How Are You” de Hwayobi, tortul și actoria. Despre „How Are You”, acesta a spus: „Am apărut recent la „The King of Mask Singer” și am cântat „Memory” din muzicalul „Cats”. Regret un pic, pentru că nu e piesa pe care am vrut-o. Dacă voi mai avea șansa să apar vreodată, aș vrea să cânt „How Are You” de Hwayobi. Am mai multă încredere în mine cânt interpretez această melodie.”

Acesta a mai vorbit despre cum vrea să se dezvolte drept actor: „Vreau să fac o treabă bună în actorie, dar și să promovez cu PENTAGON. Inițial, voiam să joc personaje imprevizibile, cu un caracter complex, nebunatic, însă acum m-am răzgândit. Am început să cred că aș putea să-mi creez o imagine, înainte de a obține experiență de la interpretarea diferitor roluri. Dacă e un rol pe care-l pot interpreta la această vârstă, vreau să-l joc, indiferent de personaj.”

Liderul trupei PENTAGON, Hui, a ales sunetul ploii, compunerea melodiilor, competitivitatea, dansatorul Hoan, „Suicide Squad”, coardele vocale ale lui Wooseok și jucătorul de fotbal Park Joo Young. Fiind un compozitor cunoscut, Hui a vorbit despre procesul său de creație, spunând: „Pentru a compune o melodie, trebuie să te concentrezi foarte mult. Nu e ușor să promovezi și să compui în același timp piese. Cu toate astea, nu am de gând să renunț la ceva. Fericirea pe care o obțin din amândouă este total diferită și cred că e foarte important pentru imaginea trupei PENTAGON să evoluăm cu piese compuse de noi.”

În legătură cu vocea colegului său de trupă, Hui a explicat: „Coardele mele vocale nu sunt slabe, însă în dependență de cum mă simt, vocea mea uneori nu sună atât de bine. De fiecare dată când se întâmplă asta, îl invidiez pe Wooseok. Are în mod natural niște coarde vocale demne de invidiat. Chiar dacă va țipa ore întregi în studioul de înregistrări, nu va avea nimic.”

Mezinul grupului, Wooseok, a ales logo-ul trupei, cel de-al patrulea album, „DEMO_01”, Kino, camere, grupul Jamiroquai, janggu (tobe tradiționale coreeni) și Calude Monet. Acesta a explicat că „DEMO_01” este albumul trupei PENTAGON la care ține cel mai mult: „În acel moment, am început să promovăm cu piese compuse de noi. S-a schimbat totul. Cu toate că sunt cel mai mic membru, eu eram responsabil de rap. Responsabilitatea de a crea ceva foarte bun era mult mai mare. După ce m-am mutat la Seul pentru a deveni cântăreț, nu am avut pe nimeni cu care să vorbesc. Însă abilitatea de a introduce în versuri gândurile și sentimentele mele era ca un medicament.”

Wooseok a mai explicat de ce l-a ales pe Kino: „Kino și eu suntem total diferiți. Chiar dacă își exprimă opinia cu sinceritate, e foarte atent cu sentimentele celorlalți. Când îl întreb dacă vrea să mănânce, nu se va opri la un singur răspuns. Va adăuga mereu „Oh! Îmi place mult asta”. După ce l-am întâlnit pe Kino, și personalitatea mea s-a schimbat mult.”

Yuto a ales baseballul, locul natal, negrul, dread-urile, echipa franceză de dans Les Twins și telefonul său. Yuto vine din Nagoya, Japonia, loc pe care l-a vizitat recent. Acesta a comentat: „E locul în care am fost născut și crescut. Chiar în spatele casei mele se află o stațiune de schi. Am multe amintiri legate de momentele când schiam acolo, după care mergeam la un izvor termal.” Yuto a adăugat: „Visul meu din copilărie era să dețin o agenție de divertisment. Cu toate astea, prin clasa a șasea, Girls’ Generation, TVXQ și Super Junior au început să promoveze în Japonia și atunci am înțeles că vreau și eu să devin un idol.”

Acesta a mai spus că nu poate trăi fără telefonul său, explicând: „Am totul în el. Până și versurile și piesele compuse de mine. Recent, am scris niște versuri despre un creion. Cu cât mai mult îl folosești, cu atât mai scurt devine și am asociat acest lucru cu viața. Odată ce aceasta trece, avem mai puțin timp, dar putem lăsa ceva în urmă. Cu toate că am obținut foarte multe cu PENTAGON, cred că îmi lipsește individualitatea. Vreau să devin mai cunoscut. Să vi-l prezint pe Yuto? E o persoană ce muncește foarte mult.”

Shinwon a ales piesa trupei PENTAGON, „Shine”,The Wave” de la Se So Neon, profilul său, filmul „Ford v Ferrari”, Mustang-urile și rugăciunile. Explicând de ce a ales „Shine”, acesta a spus: „Voiam să fiu mai natural pe scenă. La început, mă gândeam să prestațiile făcute perfect sunt cele mai bune. Mă gândeam că aveam dreptate. Cu toate astea, când am promovat cu „Shine”, mi-am schimbat părerea. După ce am evoluat liber pe scenă, mă gândeam „Așa e corect oare?”, însă după ce am continuat să fac asta, a devenit distractiv. Mi-a plăcut în mod special să fiu eu însuși pe scenă și să zâmbesc.”

Fiind un idol arătos, Shinwon a vorbit despre admirația sa pentru profilul lui: ”Linia de la sprâncene până la nas e destul de drăguță. Am moștenit trăsăturile de la tata. Mă dezamăgesc un pic colțurile ochilor, care îmi fac privirea prea dură.”

Hongseok a enumerat 19 ani, Franța, adidași, Iron Man, porecla sa Ya Ong (așa spun coreenii „miau”) și răbdare. Acesta a spus că ar vrea să revină la vârsta de 19 ani, explicând: „Am fost la școală în China și m-am distrat nespus de mult cu prietenii mei. Eram presați din cauza examenelor de admitere, dar procrastinarea te face mai entuziasmat când te așteaptă ceva important. Eram ocupat să mă furișez noaptea din camera mea pentru a mă distra și a mânca frigărui. Dacă metodele noastre de evadare erau blocate, găseam altele noi. Nu-mi vine să cred cât curaj aveam pe atunci.”

Hongseok a mai vorbit și despre amintirile legate de prestația trupei în Franța: ”Fanii, de regulă ne susțin sau strigă, însă fanii din Franța ne susțineau dând din picioare. Din moment ce mii de oameni dădeau din picioare în același timp, se zguduia și scena. În timpul turneului mondial, am vizitat multe țări diferite, dar o astfel de experiență am avut doar acolo.”

PENTAGON a anunțat recent că va lansa primul album complet luna viitoare!

sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s