[PERSONAL] Ce înseamnă 2019 pentru mine și ce așteptări am de la 2020?

Imagine similară

… mda, oare cum să încep?

2019 s-a încheiat acum ceva vreme cu bune și cu rele, iar de la 2020 așteptăm multe, atât de multe, încât nu avem de unde să știm dacă le vom obține pe toate. Anul trecut poate fi caracterizat printr-o mulțime de evenimente diverse, de la scandaluri până la recorduri mondiale, toate lăsând o amprentă puternică în industrie. Oare ce ne rezervă viitorul? O întrebare fără răspuns, dar cu multe posibilități!

În acest articol vreau să va vorbesc puțin despre 2019 și 2020. Îmi voi expune părerea sinceră cu privire la anumite situații și voi vorbi despre ceea ce aș dori să se întâmple în noul an. Iar în subsolul articolului, la secțiunea comentarii, vă îndemn să vă exprimați și voi gândurile.

Ei bine, să începem!

Ce a însemnat 2019 pentru mine? Scandaluri multe și muzică puțină!

Imagini pentru 2019 kpop scandals

După cum probabil știți deja, 2019 a debutat cu un scandal uriaș pentru comunitatea k-pop, după care au urmat multe altele, fapt ce au dus la plecarea din grup a mai multor idoli, printre care Seungri din Big Bang, B.I din iKON, Wonho din MONSTA X, Junhyung din HIGHLIGHT, Jonghoon din FT Island etc, arestarea altora, renunțarea la anumite funcții importante, corupție, manipulare a clasamentelor muzicale și chiar sinucideri. A fost un an dificil pentru toată comunitatea, aceasta zguduindu-se din temelii, scoțând la iveală niște adevăruri șocante despre care s-a vorbit în lumea întreagă.

În calitate de fan k-pop, vorbesc despre mine, fiindcă nu știu alții cum au reacționat, am simțit că toate scandalurile, care reprezintă niște dezamăgiri, supărări foarte mari, parcă m-au îndepărtat nițel de această lume. A existat o perioadă în care părea că nu mă mai interesează nimic, nici măcar ceea ce ține de trupele mele favorite, iar acest lucru s-a putut observa chiar și din lipsa mea de activitate pe blog. Am încetat să mai ascult muzică, să mai citesc știri, să mai scriu, de drame nici nu mai zic nimic. Recunosc, cu greu mi-am revenit, am avut nevoie de timp pentru a înțelege că viața nu e chiar atât de roz cum ni se pare și că favoriți noștri pur și simplu poartă o mască atunci când apar în public, lucru de care eram conștientă, dar nu țineam cont!

În 2019 mi-am reamintit că primești cele mai mari șocuri de la persoanele care te aștepți cel mai puțin, acum privesc altfel lucrurile și tind să cred că în spatele unei personalități strălucitoare, fie ea femeie sau bărbat, se poate ascunde un monstru. N-ai cum să știi asta până în momentul în care cineva pur și simplu îți prezintă niște dovezi usturătoare, care îți schimbă complet gândirea.

În ceea ce privește muzica, atunci când am zis că e „puțină” m-am referit la faptul că nu există prea multe piese care să-mi fi plăcut cu adevărat. Poate din cauza că aveam așteptări prea mari sau datorită extinderii k-pop-ului la nivel internațional, fapt ce influențează un pic muzica, transformând-o în una mai comercială, sau  poate totul depinde de gust?! Uneori simt că mi-e dor de vechiul k-pop … Cu toate acestea, tind să fiu optimistă!

Ce așteptări am de la 2020? Muzică bună și diversă!

Îmi doresc ca 2020 să fie anul realizărilor incredibile pentru k-pop! Acest gen de muzică a cunoscut o popularitate uriașă în ultima vreme, prin urmare, aștept ca și în noul an să avem parte de multe reușite. În plus, îmi doresc ca artiștii să-și păstreze imaginea de „vedete k-pop” și să nu opteze pentru una tipică celor din străinătate. Și îmi mai doresc multă liniște și pace, chiar avem nevoie! Am obosit de atât de multe vești proaste.

Imagine similarăÎn ceea ce privește așteptările mele, să știți că acestea țin de activitatea unor trupe de idoli. Voi vorbi doar despre cele noi, care reprezintă generația viitoare. Am mari așteptări de la ATEEZ, de fapt, cele mai mari așteptări! Mi se pare grupul k-pop cu cea mai mare priză la public, are potențial, atitudine, talent, muzică bună, carismă, prezență scenică, dar și concept bun pentru a atrage fani din întreaga lume. Fără supărare, dar văd în ATEEZ următorul grup de top din industria k-pop!

În ceea ce privește fetele, mizez pe EVERGLOW, ITZY și (G)I-DLE. Acestea sunt talentate, de asemenea, au muzică bună, concept interesant și prezență scenică. Sunt acele grupuri de fete care știu să se facă remarcate pe scenă și să lase publicul cu gura căscată.

De asemenea, îmi doresc ca 2020 să fie anul în care celebrităților nu vor mai fi privite ca niște păpuși, dar ca niște oameni adevărați. Fanii, în special cei din Coreea de Sud, trebuie să înțeleagă faptul că și ei au viață personală, au dreptul la iubire, protecție și familie. Să nu-i mai judece pentru orice decizie sau prostie, să nu-i mai critice cu treabă și fără treabă, să-i aprecieze pentru munca asiduă pe care o depun, să-i susțină mereu (numai nu în cazuri ilegale) și le fie alături în momente dificile. Idolii sunt oameni la fel ca noi, prin urmare, orice greșeală pe care o fac reprezintă și pentru ei o lecție de viață. Hai să nu mai aruncăm cu hate, să nu mai fim invidioși și să privim lucrurile așa cum sunt. De asemenea, vă îndemn să vă bucurați de clipele frumoase petrecute alături de cei dragi.

Ce a însemnat 2019 pentru voi și ce așteptări aveți de la 2020?

 

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s