Joohoney din MONSTA X – scrisoare sfâșietoare despre problemele sale de anxietate

Fanii Monbebe plâng după ce Joohoney din MONSTA X a postat o scrisoare în care le vorbește deschis despre problemele de sănătate.

Scrisoarea a fost postată pe fancafe-ul oficial al grupului MONSTA X, în data de 27 ianuarie, la miezul nopții, imediat după ce s-a terminat oficial sărbătorirea oficială a zilei de naștere a mezinului trupei, I.M.

El le-a spus fanilor cât de mult îi iubește, dar și prin ce stări trece, și le-a promis că va face tot posibilul să revină.

Iată mesajul său:

Monbebes, acesta este Jooheon care îi iubește pe Monbebes. M-am gândit mult dacă ar trebui să scriu asta … Sunt foarte slab din punct de vedere mental și trec prin momente foarte grele.

În prezent, iau medicamente și încerc să găsesc o ocazie de a apărea încet din nou. De multe ori sunt în camera mea, în întuneric, cu mâinile împreună, rugându-mă și plângând. Vreau să mă întorc, dar muncesc din greu pentru a reveni cu o parte mai bună a mea – pentru a reveni cu numele Jooheon care pare mai cool pentru Monbebes. Le-am urat personal la mulți ani lui Hyungwon hyung și maknae-ului nostru Changkyun, așa că sper că vă puteți uita la mine, fără să presupuneți lucruri în baza a celor ce vedeți la suprafață … V-am lipsit mult, nu-i așa?

Lucrez (fa sport) și fac câteva lucruri care mă vindecă. Voi depune eforturi pentru ca momentele pe care mi le-am petrecut gândindu-mă și îngrijorându-mă să nu se mai piardă. Îmi este foarte dor de Monbebe. Îmi pare rău că v-am surprins atât de devreme dimineața,  Monbebe.

Voi fi cel mai bun Jooheon. Toată lumea trece printr-o perioadă dificilă în această lume dificilă. Acest oraș este atât de haotic (citat din versuri  MONSTA X). Voi câștiga împotriva acestei lumi haotice și mă voi întoarce curând. Dacă toată lumea mă așteaptă și mă regăsește din nou, o să stau înaintea voastră cool cu numele Joohoney. Vă iubesc, Monbebes.

Să ne rugăm unii pentru alții … Ne luptăm cu toții. Îmi pare rău că am vorbit atât de mult. Incă o dată vă iubesc! – Jooheon

Joohoney a luat o pauză de la activități încă din luna decembrie. Între timp, numele său a apărut în topul celor mai prolifici idoli ai momentului, având la activ peste 100 de melodii asupra cărorara deține drepturi de autor. Îi dorim multă sănătate!

EPP46eAX4AAu8Kj

 

Sursa: koreaboo

4 gânduri despre „Joohoney din MONSTA X – scrisoare sfâșietoare despre problemele sale de anxietate

  1. Of of… Sa speram ca o să-și revină dragul de el.. Ma doare când idolii o duc asa rău.. De aceea trebuie sa le arătăm ca le suntem alături și ii așteptăm cu bratele larg deschise atunci când se vor simți mai bine

    Apreciat de 1 persoană

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s