#AnySongChallenge îi aduce lui Zico un succes uriaș în SUA!

Ascensiunea lui Zico continuă! El obține cifre incredibile la streaming, după două săptămâni de la lansarea hitului „Any Song” + altele.

Zico este deja familiarizat cu topurile Billboard, având în vedere faptul că este membru al grupului Block B, artist solo și producător cu experiență vastă. Strategia  tânărului de 27 de ani îi aduce acum rezultate excelente, în urma lansării provocării sale virale inteligente, cu care își dărâmă singur toate recordurile și experiențele artistice trecute.

Noul  single „Any Song” al lui Zico a debutat la #4 în topul Billboard World Digital Song Sales, vânzând 1 000 de exemplare în săptămâna încheiată în 16 ianuarie, potrivit datelor Nielsen Music/MRC . Melodia se menține pe # 4 în clasamentele de vânzări și în această săptămână, vânzând încă 1 000 de unități.

Știrea cu adevărat importantă aici însă este legată de streaming.  După lansarea sa din 13 ianuarie, piesa „Any Song” a strâns 1,2 milioane de difuzări online în SUA în săptămâna care se încheia la 16 ianuarie. Însă săptămâna trecută, „Any Song” a avut  2,4 milioane de difuzări în săptămâna care s-a încheiat pe 23 ianuarie, în creștere cu 100% față de săptămâna precedentă. Aceste cifre înseamnă că, în această săptămână,  „Any Song” a fost difuzată mai mult decât toate melodiile lui Zico în total,  în America!

Numărul mare de difuzări poate fi parțial atribuit provocării la dans virale pe care Zico a creat-o pentru a însoți lansarea piesei. Provocarea a fost denumită #AnySongChallenge, și artistului i s-au alăturat de colegii superstaruri K-pop pentru o joacă distractivă, sub forma unei mini coregrafii.

Zico a postat pentru prima dată #AnySongChallenge cu Hwasa din MAMAMOO, cu un clip de 48 de secunde al duo-ului care a obținut peste patru milioane de vizualizări până în prezent pe Instagram și 4,2 milioane de vizualizări pe pagina sa de TikTok. Videoclipul lui Zico dansând cu Chung Ha a fost și mai de succes, cu peste 6,1 milioane de vizualizări pe contul său de Instagram, cu 2,8 milioane de vizualizări suplimentare de la cântăreață, care a re-a postat pe pagina ei filmulețul, plus 8 milioane de vizualizări pe contul de TikTok al lui Zico.

De când a început provocarea, dansul a cucerit Instagram -ul și TikTok-ul,  unii dintre cei mai mari cântăreți și actori din Asia acceptând provocarea la dans, inclusiv Tiffany Young, Sandara Park, Samuel, Cai Xukun, Lan Yingying, membri ai grupurilor K-pop CLC, AB6IX , Weki Meki, X1 și alții.

Cifrele în continuă creștere ale piesei indică o creștere sănătoasă pentru „Any Song” și hitul ar putea găsi modalitatea de a avea un impact și mai mare în cazul în care tendința virală va crește.

Până azi, Zico a avut 8 hituri în topul World Digital Song Sales. „Any Song” egalează „I Am You, You Are Me” din 2016 și „She’s a Baby” din 2017– ambele ajunse la # 4 – cea mai bună clasare a lui ca artist solo.

Cel mai bine clasat cântec al lui Zico este „Bermuda Triangle”, în colaborare cu colegii artiști hip-hop/R&B Crush și DEAN, care a urcat până la locul #3 în 2016.

Cu trupa Block B, el a ajuns de asemenea de 11 ori în topul Billboard World Digital Song Sales, cea mai înaltă clasare fiind tot locul 3 cu „NalinA” în 2012.

Sursa

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s