Taeyeon spune că îi este dificil în ultima vreme, iar Heechul vorbește despre relația sa cu Momo din TWICE

Watch: Kim Heechul Candidly Talks To Taeyeon About His Relationship With Momo Going Public

Taeyeon din Girls’ Generation și Heechul din Super Junior au avut o conversație sinceră într-o transmisiune de pe V Live!

În data de 28 ianuarie, cei doi au fost protagoniștii unui episod al show-ului „Petionista Taengoo”, alături de cățeii lor. La începutul videoului, Taeyeon și Heechul și-au lăsat cățelușii, pe Zero și Gibok, să se cunoască mai bine unul pe celălalt. Când Zero a lătrat la Gibok, Heechul a spus amuzat că Taeyeon are un cățel la fel de micuț și arțăgos precum este ea, iar Taeyeon a rămas fără cuvinte și a început a râde.

Aceasta l-a întrebat ce greutăți întâmpină în viața lui cu Gibok, iar Heechul a răspuns: „În primul rând, nu am prea mult timp pentru mine.” Acesta a mai adăugat că Gibok încă vrea ca Heechul să-i arunce mingea, chiar dacă acesta i-a cumpărat o mașinărie care să facă asta în mod automat.

Heechul a întrebat-o pe Taeyeon dacă o deranjează ceva în ultima perioadă, iar aceasta a recunoscut că e obosită și că îi este dificil: „Îmi e greu. Chiar îmi este. Niciodată nu m-am mai gândit la vacanțe înainte, însă pentru prima dată, anul trecut m-am gândit să-mi iau un concediu. Am nevoie de puțin timp să-mi reîncarc bateriile, însă a trebuit să mă întorc la muncă. Rolul companiei este să scoată în evidență abilitățile mele ascunse, așa că îmi tot spune să încerc „asta și aia”, sugerându-mi mereu să încerc lucruri noi, dar când am încercat să balansez toate astea, nu am rezistat. Cred că am încercat să fac prea multe acum.”

Heechul apoi a adus în discuție știrile despre relația sa cu Momo din TWICE și a comentat: „Lumea spunea că ne întâlneam de 3 ani deja, dar pe atunci, nici măcar nu o știam. Îmi părea atât de rău față de fanii ambelor părți, însă din fericire, mulți oameni ne-au susținut și asta m-a făcut să cred că în cariera mea de 15 ani, nu am dus o viață chiar așa de proastă. Probabil, publicul și fanii au fost supărați la vederea știrilor, însă aceștia au spus „în trecut, nu ai cauzat niciun scandal, așa că e în regulă. Îți mulțumim, te vom susține mereu”. Totuși, mă simțeam vinovat.”

Acesta a continuat: „Pot să accept doar o anumită cantitate de iubire de la public, însă chiar și după acest incident, atâția oameni și-au arătat susținerea pentru mine, așa că îmi părea rău. Mă gândeam că nu am cele necesare pentru a fi o vedetă.”

Auzind asta, Taeyeon a răspuns: „Oamenii nebuni ca tine trebuie să fie vedete,” iar Heechul a întrebat-o: „Mă liniștești sau mă tachinezi?”, apoi acesta a mai dezvăluit că a pregătit un album solo intitulat „Flower Petal”, dar a decis să anuleze lansarea sa din cauza știrilor despre relație.

Taeyeon l-a întrebat: „Îți era frică de faptul că oamenii vor înțelege greșit?”, iar Heechul a răspuns: „Da, exact. Voiam să blochez tot ce putea fi interpretat greșit, așa că am discutat cu agenția și am spus că voi lansa albumul mai târziu. Eram trist, dar în același timp, nu consideram că am făcut o decizie greșită. Nu voi mai putea să cânt melodia cu vocea pe care o am acum, la 38 de ani, dar totuși, o voi putea face mai târziu. Încerc să fiu pozitiv. Chiar am devenit o persoană foarte pozitivă.”

Puteți urmări episodul AICI.

sursă (1) (2)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s