10 drame de vizionat când doriţi o porţie de râs


Să recunoaștem, toți mai avem nevoie de o porție zdravănă de râs. Fie că am avut o zi stresantă la muncă sau suntem copleșiți de temele de la școală, un râs sănătos aduce numai beneficii sufletului nostru. Dacă sunteți în căutarea unei drame coreene pentru a vă descărca de stresul cotidian, aici sunt zece recomandări ideale!

(Lista nu are o ordine specifică.)

1. Welcome To Waikiki

„Welcome To Waikiki” îi are în rolurile principale pe actorii Kim Jung Hyun in rolul lui Dong Woo, Lee Yi Kyung ca Joon Gi, și Son Seung Won ca Doo Sik. Acești trei bărbați luptă să-și păstreze căminul pe linia de plutire, întrucât sunt în pragul falimentului. După voia sorții, ei găsesc un copil abandonat în căminul lor și dau tot ce au mai bun pentru a avea grijă de copil. Apoi, într-o zi, Yoon Ah (Jung In Sun) apare pentru a-și lua copilașul înapoi.


Ce face „Welcome To Waikiki” să fie atât de comic este personalitatea celor trei eroi principali, care înfruntă mai multe obstacole încercând să-și împlinească visele. Toți lucrează din greu dar întâmpină deseori probleme ce sunt destul de hilare. Veți aprecia toate perechile și copilașul mic și adorabil – care vă va face să râdeți garantat!

2. The Sound Of Your Heart

Lee Kwang Soo joacă rolul unui caricaturist pe nume Jo Suk, un bărbat care încearcă să reuşească în viaţă dar pare să aibă mai multe obstacole în drumul spre visul său. Doar faptul că actorul joacă în dramă vă va da o idee despre cât de distractivă este drama. Doar faţa lui pe ecran vă face să zâmbiţi şi să chicotiţi! „The Sound Of Your Heart” este o dramă inimoasă şi liberă, care nu doar că vă va face să râdeţi, dar vă veţi regăsi în pielea personajului, care e doar un tip ce vrea o viaţă bună, dar e destul de haios.

3. Strong Woman Do Bong Soon

Această comedia romantică îi are în rolurile principale pe Park Bo Young, Park Hyung Sik şi Ji Soo, dar şi o adunătură de alţi actori hazlii. Succesul dramei e atât de mare, încât este în procesul creării unei versiuni americane pentru o emisiune TV. Drama coreeană urmăreşte istoria lui Do Bong Soon (Park Bo Young), o femeie tânără înzestrată cu o super-putere, care se îndrăgosteşte şi speră să-şi vadă visul ei de a deveni un designer web devenit realitate.

Sunt o mulţime neîncetată de momente care vă vor găşi râzând în hohote. La fel ca şi personajele principale, Park Bo Young şi Park Hyung Sik sunt hazlii în mod natural. Dar, mai sus de toate, cele mai multe momente hazlii vor veni de la Kim Won Tae, care joacă roulul unui gangster şi a unui lucrător al lui Ahn Min Hyuk.

4. Weightlifting Fairy Kim Bok Joo

Când vâ gândiţi la drama coreene care fac lumea să râdă şi să fie numai un zâmbet, „Weightlifting Fairy Kim Bok Joo” este una din primele drame ce vin în minte. Lee Sung Kyung joacă rolul unei halterofilă pe nume Kim Bok Joo, care trece prin perioadă unei despărţiri în timp ce încearcă să-şi dea seama care este rolul ei în viaţă.

Aceste episoade nu sunt doar pline de umor, dar au şi acel aspect înduioşător care vă va face să vă întoarceţi pentru mai mult conţinut. Un bonus al dramei este actorul Nam Joo Hyuk în rolul lui Joon Hyung, un înnotător profesionalist îndrăgostit de Kim Bok Joo. Cei doi fac un duo vesel şi veţi admira toată situaţia ridicolă, la fel cum veţi admira şi modul în care cei doi se vor comporta ca cei mai buni prieteni şi iubiţi în acelaşi timp.

5. Dear Fair Lady Kong Shim

„Dear Fair Lady Kong Shim” este una din dramele foarte puţin apreciate dar care este o plăcere bine-venită. Are în rolurile principale pe Namgoong Min ca Ahn Dante, un avocat concediat ce mănâncă mereu, şi Minah din Girls’ Day ca Kong Shim, o fată care tocmai şi-a pierdut locul de muncă şi e nevoită să se întoacă să locuiască cu părinţii ei.

Interacţiunea dintre aceste două personaje creează tot gemul şi vă veţi regăsi în relaţia lor de iubire-ură. Ambii sunt încredibil de ciudaţi, dar atât de relatabili. Sunt prea multe detalii în personalitatea lor care vă vor face să vă îndrăgostiţi în ei.

6. Modern Farmer

Lee Hong Ki joacă rolul lui Lee Min Ki, un membru al unei trupe în drama „Modern Farmer”. El şi colegii lui de trupă decid să se mute cu traiul la ţară, şi aici începe toată partea haioasă şi interesantă.

Distracţie şi tipi tari ce doresc să reuşească o viaţă la ţară nu e ceva ce poate fi întâlnit des, iar pentru o dramă coreeană plină de momente hazlii e tot ce trebuie. Dacă sunteţi în căutarea unei drame pe care să o vizionaţi cu inima uşoară, priviţi „Modern Farmer”! Veţi avea şi un bonus plăcut văzând-o pe Honey Lee şi interesul lui Min Ki pentru personajul ei, iar împreună foarmează un cuplu mult prea adorabil de ignorat~

7. Reply 1988

Aceste episoade nu sunt doar despre dragoste, dar şi despre prietenie şi familie, care face drama să fie una de neuitat. Chiar dacă are multe momente care ne fac să vărsăm câteva lacrimi, drama are şi mai multe clipe în care vor izbucni multe hohote. Hyeri din Girl’s Day joacă rolul principal ca Sung Deok Sun, şi este o micuţă minge plină de amuzament.

Când vă gândiţi la „Reply 1988”, vă gândiţi imediat la triunghiul amoros intens ce a consumat energia tuturor. Dar al doilea lucru ce caracterizează drama este amuzamentul emanat de episoade. Sunt prea multe personaje care vă vor face să zimbiţi datorită ciudăţeniei lor. Cu siguranţă e o dramă care vă va oferi, pe lângă o porţie de răs, şi o vindecare sufletească.

8. My Love From The Star

Această dramă clasică a obţinut un succes internaţional uriaş. Kim Soo Hyun are rolul unui extraterestru pe nume Do Min Joon, iar Jun Ji Hyun are rolul faimoasei actriţe Chun sung Yi. Chiar dacă ideea despre o idilă între un extraterestru şi o actriţă este deja haiosă, partea cu umorul vine de la eroina principală.

„My Love From The Star” ete una din producţiile cele mai haioase dintr-un singur motiv – Jun Ji Hyun. Ea joacă un personaj care poate fi descris complet într-un singur cuvânt: extra. Chun Sung Yi este o actriţă arogantă care ajunge în situaţii în care nu are nimic de făcut decât să fie un pic nebună. De asemenea ea iubeşte să cânte la melodii rap şi niciodată nu va fi fără machiaj, chiar dacă e o situaţie de viaţţă şi de moarte. E un personaj pe care îl veţi adora cu toţii!

9. Shopping King Louie

„Shopping King Louie” este o istorie bazată pe o legendă ce atinge toate punctele interesante. Cei doi eroi principali nu doar că vă vor încălzi inima şi vă vor face să credeţi în iubire, dar sunt şi destul de veseli. Şarmul lor vor lumina cu siguranţă micile ecrane!

Seo In Guk are rolul lui Louie, un chaebol ce îşi pierde memoria. El o întâlneşte pe Go Bok Sil (Nam Ji Hyun) care îl ajută să-şi recapete memoria şi să revină la viaţă de înainte. Aceasta are ca rezultat mulţi fluturi de iubire între cei doi şi multe râsete! Veţi ador să-l vedeţi pe Louie încercând să se acomodeze cu viaţa precedentă. Este un rol diferit de ce joacă de obicei Seo In Guk, dar se merită pe deplin. Comedia nu are sfârşit!

10. Kill me Heal Me

„Kill Me Heal Me” este despre un bărbat înzestrat pe nume Cha Do Hyun (Ji Sung) care se luptă cu o boală de personalitate multiplă, ca rezultat a unei exprerienţe din copilărie ce l-a traumat. Mai exact, el are şapte personalităţi, una dintre care este îndrăgostită de eroina principală, Oh Ri Jin (Hwang Jung Eum).

Motivul principal pentru care drama „Kill Me Heal Me” este atât de comică este modalitatea incredibilă prin care Ji sung a interpretat una din personalităţile lui, o adolescentă ce se numeşte Yo Na.

Yo Na a fost pe departe cea mai amuzantă din personalităţile lui Cha Do Hyun. De asemenea, şi celelalte personalităţi sunt la fel de interactive, demonstrând cât de talentat şi amuzant este actorul Ji Sung!

sursa: soompi

2 gânduri despre „10 drame de vizionat când doriţi o porţie de râs

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s