WJSN, Lisa din BLACKPINK, MOMOLAND, PENTAGON și alții anulează evenimente din cauza coronavirusului

More Events Postponed Or Cancelled In Korea And Around Asia Due To Coronavirus Concerns

Au fost anulate sau amânate mai multe evenimente în Coreea și restul Asiei în urma răspândirii coronavirusului. Super Junior, Kang Sung Hoon, Taeyeon, NCT Dream, Jun So Min și încă mulți alții au anulat sau amânat evenimentele lor, fiind îngrijorați pentru publicul ce urma să vină.

Pe 31 ianuarie, Starship Entertainment a anunțat că va amâna fansign-ul trupei WJSN din Guangzhou, China, care urma să aibă loc pe 1 martie. Compania a declarat că decizia a fost făcută pentru siguranța fanilor și a artiștilor și că va înștiința publicul data nouă stabilită un pic mai târziu.

YG Entertainment a anunțat că va amâna și fansign-ul trupei SECHSKIES din China, care urma să aibă loc în februarie. Compania a mai adăugat că au fost anulate filmările pentru emisiunea din China, „Idol Producer 2”, în care participă Lisa din BLACKPINK și că nu au fost confirmate alte detalii.

Trupa PENTAGON a anunțat că va anula spectacolul de revenire, care urma să aibă loc pe 12 februarie. Cube Entertainment a explicat că în schimb, va organiza un mini-spectacol fără vreo audiență, ce va fi difuzat în direct pe V Live la ora 13:00.

MOMOLAND amână întâlnirea cu fanii din Japonia, care urma să aibă loc pe 19 martie la Tokyo și 21 martie la Osaka. MLD Entertainment a explicat: „Din păcate, suntem nevoiți să amânăm întâlnirea trupei MOMOLAND cu fanii din Japonia, în urma mai multor factori legați de coronavirus. Vom anunța dățile noi mai târziu și sperăm să ne înțelegeți.”

O altă celebritate care și-a amânat întâlnirea cu fanii este Nam Joo Hyuk. Pe site-ul său oficial japonez a fost postată o înștiințare care spune că întâlnirea cu fanii din 8 februarie a fost amânată pentru a nu pune în pericol sănătatea persoanelor ce vor fi prezente acolo.

Și Ren din NU’EST își amână evenimentul din străinătate, „Ren’s Life”, ce urma să aibă loc pe 23 februarie în Macau.

sursă

Un gând despre „WJSN, Lisa din BLACKPINK, MOMOLAND, PENTAGON și alții anulează evenimente din cauza coronavirusului

 1. • julia is in the zone •

  Au luat niste decizii bune! Sanatatea este cea mai importanta!
  Aveti mare grija de voi!
  P.S. Este un „p” in coronavirus! :))))))

  Apreciază

  Răspunde

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s