Sung Joon anunță că este căsătorit și că are și un copil!

Sung Joon a vorbit despre viața sa personală, dezvăluind că are o soție, ce nu este vedetă, și că are și un copil! Pe 3 februarie, agenția actorului O& Entertainment a declarat, „Avem vești despre Sung Joon, care s-a înrolat în armată în luna decembrie a anului 2018.”

Mai jos aveți declarația acestuia!

Bună. Sunt actorul Sung Joon și vă salut pentru prima dată după o lungă perioadă.

Niciodată nu m-am priceput în a exprima în cuvinte ceea ce simt, așa că m-am gândit mult timp înainte de a scrie această scrisoare, cum aș putea să împărtășesc mai bine povestea mea.

Îmi desfășor serviciul militar obligatoriu aproape de un an. În perioada înrolării mele, am trecut printr-o serie de schimbări mari și lucruri fericite s-au întâmplat. Am cunoscut o persoană pe care o iubesc și alături de care doresc să-mi petrec restul zilelor mele. Ne plănuiam fericiți nunta când am aflat vestea că vom deveni părinți.

Am fost foarte fericiți, pentru că este un miracol și o binecuvântare. Dar imediat m-am înrolat și am vrut să pun pe primul loc siguranța celor două persoane foarte prețioase din viața mea. Așa că am încercat să devenim un cuplu legal căsătorit cât mai repede și, din acest motiv, nu am reușit să ținem o nuntă. Am crezut că asta era cea mai bună soluție având în vedere că înrolarea mea se apropia.

Un an a trecut și din cauza grijii pentru soția mea, care trebuie să facă totul de una singura, am cerut să mi schimbe misiunea, iar restul de timp pe care trebuie să-l petrec în armată îl voi face în calitate de soldat în rezervă.

Ca nou stâlp al familiei mele, care încă are multe lipsuri, am vrut să fiu mai aproape de familia mea pentru a o proteja și am vrut să profit de această ocazie pentru a împărtăși cu sinceritate povestea mea cu voi, deși poate e un pic prea târziu. Deși este o veste fericită și bună, regret că nu am putut să vă spun imediat la momentul respectiv și aș fi foarte fericit dacă ați putea să-mi înțelegeți situația și dorința mea de a fi un bun cap al familiei.

Voi îndeplini diligent restul serviciului meu militar și apoi mă voi întoarce ca actorul Sung Joon, dar ca o persoană mai puternică și matură care este totodată stâlpul casei.

Având în vedere că anul 2020 abia a început, de asemenea mă aștept la schimbări și să muncesc din greu. Ca întotdeauna, vă mulțumesc.”

Ce părere aveți?

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s