TOP Media anunță activitățile viitoare pentru Kim Woo Seok, inclusiv un album solo

Agenția TOP Media a vorbit despre planurile solo viitoare ale lui Kim Woo Seok din UP10TION, după desființarea grupului X1.

Pe 5 februarie, agenția a lansat următoarea declarație:

Bună.

Suntem TOP Media.

Le mulțumim fanilor care îi oferă dragoste lui Kim Woo Seok și transmitem planurile pentru activitățile viitoare ale lui Kim Woo Seok.

Există planuri pentru lansarea albumului lui Kim Woo Seok și promoții solo în prima jumătate a anului 2020, iar data exactă a lansării și detaliile suplimentare vor fi anunțate ulterior.

Canalul V Live al lui Kim Woo Seok se va deschide pe 6 februarie la ora 18:00. De asemenea, el va comunica în mod activ prin intermediul canalului său V Live în viitor.

Întâlnirea sa cu fanii solo, care a fost amânată din cauza noului coronavirus, este în așteptare, deoarece locația amână rezervările. După ce se verifică factori precum răspândirea și controlul virusului, se va anunța când se decide locul și data. Cerem înțelegerea fanilor.

În plus, protecția artistului și planurile pentru diversele activități ale lui Kim Woo Seok sunt pregătite printr-o discuție adecvată cu el, așa că le cerem fanilor să aștepte cu interes.

Mulțumim.

TOP Media a mai confirmat și că melodia scrisă de idol, pe care o va cânta la fanmeeting, va fi inclusă pe albumul solo.

Între timp, s-a anunțat că o parte a membrilor X1 sunt interesați de lansarea unei subunități a grupului, trei-patru agenții fiind deja în discuții în acest sens, însă MBK Entertainment a precizat în 4 februarie că nu există încă planuri concrete în acest sens.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s