Mai multe evenimente și concerte amânate + emisiunile muzicale se țin fără audiență din cauza coronavirusului

More Concerts And Events Postponed + Music Shows Held Without Audiences Due To Coronavirus

Pe măsură ce se confirmă alte cazuri de coronavirus, mai multe evenimente atât din Coreea, cât și din străinătate au fost amânate, printre care și emisiunile muzicale din această săptămână, ce vor avea loc fără public.

iKON a anunțat că din cauza coronavirusului, evenimentul de semnat autografe pentru fani din data de 8 februarie a fost anulat.

Concertul trupei V.O.S, planificat pentru 15 februarie la Jinju, a fost amânat pentru 23 mai, iar concertul din Yeosu din data de 14 martie a fost amânat pentru 30 mai. Spectacolele trupei din 21 martie la Gyeongju și 28 martie la Sokcho au fost amânate și ele, urmând să fie reprogramate.

Concertele grupului A.C.E, „UNDER COVER: AREA KOREA”, planificate pentru 14 și 15 februarie sunt anulate, precum și evenimentul său din 16 februarie, organizat pentru membrii fanclubului cu ocazia împlinirii a 1000 de zile de la debut. În plus, concertul lor din Macao și întâlnirea cu fanii japonezi din martie au fost amânate.

GOT7 și-a amânat concertul din 29 februarie din Macao, dar și cele de la Singapore și Bangkok.

Younha a anunțat că întâlnirea ei cu fanii din 8 februarie a fost anulată, din cauza răspândirii recente a coronavirusului și a gripei B.

Emisiunile muzicale din această săptămână vor fi susținute fără public, acestea fiind “M Countdown” din 6 februarie, “Music Bank” din 7 februarie, “Music Core” din 8 februarie, “Inkigayo” din 9 februarie și “The Show” din 11 februarie.

În plus, TWICE a lansat următoarea declarație în engleză, prin care le-a cerut fanilor să nu se adune la aeroport:

Bună ziua. Suntem JYPE.

În prezent, se întreprind mai multe măsuri în urma apariției unui virus nou, cum ar fi anularea sau schimbarea evenimentelor la care se adună un public mai mare.

În urma caracteristicilor acestui virus, astfel de acțiuni par a fi cele mai eficiente pentru siguranța tuturor și, de asemenea, analizăm cu atenție toate situațiile asemănătoare și ne pregătim să luăm măsuri pentru siguranța artiștilor și fanilor.

În ceea ce privește problemele acestea, vă rugăm să evitați să vă adunați la aeroport în momentul sosirilor și plecărilor artiștilor pe cât de mult posibil, pentru siguranța tuturor.

Chiar și în multe situații, pentru a respecta programul și a oferi un răspuns adecvat la astfel de situații, este crucială cooperarea activă din partea fanilor.

În ultima vreme, caracteristicile acestui virus sunt împărtășite în detaliu prin intermediul internetului așa că, luând în considerare acestea, vă rugăm să evitați să vă adunați la aeroport.

Vă cerem din nou înțelegerea, acestea fiind măsuri de siguranță pentru artiști și fani.

Vă mulțumim.”

Sursă

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s