Park Hae Jin este gata să îi cucerească inima lui Jo Bo Ah cu o surpriză plină de afecțiune în „Forest”

Park Hae Jin Is Ready To Claim Jo Bo Ah’s Heart With An Affectionate Surprise In “Forest”

Producția marca KBS 2TV, „Forest”, a dezvăluit noi cadre cu Park Hae Jin și Jo Bo Ah.

„Forest” spune povestea unui bărbat care are totul mai puțin o inimă și a unei femei care a pierdut totul mai puțin propria inimă, care se întâlnesc într-o pădure misterioasă și încearcă să dezvăluie secretele păstrate aici.

Park Hae Jin îl portretizează pe Kang San Hyuk, un bărbat care este dispus să facă orice pentru a-și atinge țelul de a strânge o avere de un trilion de woni (aproximativ 850 de milioane de dolari) și nu este interesat de nimic altceva. Jo Bo Ah o joacă pe Jung Young Jae, un chirurg priceput care vrea să îi învețe o lecție pe cei ce sunt prea încrezuți.

Spoiler

În ultimul episod, Kang San Hyuk și Jung Young Jae au început să trăiască sub același acoperiș. La petrecerea de anunțare a președintelui Spitalului Seul, Kang San Hyuk a mărturisit situația șocantă că el și Jung Young Jae trăiesc împreună, având chiar în plan căsătoria, și toate acestea în fața președintelui, care este și fostul iubit al lui Jung Young Jae, Cha Jin Woo, jucat de Heo Ji Won. Când Jung Young Jae a întrebat: „Ar trebui să ne întâlnim? Nu avem altceva de făcut oricum,” Kang San Hyuk a răspuns: „De data aceasta tu va trebui să îți asumi responsabilitatea.”

Noile cadre apărute îl prezintă pe Kang San Hyuk pregătind un eveniment surpriză pentru Jung Young Jae. Acesta apare în recepția spitalului cu un urs de pluș uriaș, arătându-și afecțiunea față de Jung Young Jae mângâindu-i părul și trimițându-i gloanțe cu iubire cu pistoale improvizate cu ajutorul degetelor. Între timp, Jung Young Jae stă încremenită privind gesturile de afecțiune exagerate venite din partea lui Kang San Hyuk.

Scena a fost filmată în Yeoncheon, în provincia Gyeonggi, iar cei doi actori au fost nevoiți să-și repete replicile uitându-se în direcții diferite pentru a nu izbucni în râs. Totuși, jocul actoricesc adorabil al lui Park Hae Jin i-au făcut în final pe Jo Bo Ah și pe cei din echipă să râdă în hohote, având drept consecință o dificultate chiar mai mare a actorilor de a ce concentra.

Echipa de producție a serialului „Forest” a afirmat: „Park Hae Jin și Jo Bo Ah ne-au uimit cu abilităților lor de a juca în timp ce făceau schimb de experiență și aveau reacții bine sincronizate. Scena a fost creată cu un ‘nou tip de surpriză’ pe care doar cei doi îl pot duce la bun sfârșit.” A fost adăugat faptul că următoarele episoade vor arăta momente între cei doi actori care vor topi chiar mai mult inimile telespectatorilor .

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s