“Itaewon Class”, noul serial în care joacă Park Seo Joon, face furori!

Park Seo Joon’s New Drama “Itaewon Class” Soars To All-Time Ratings High

Itaewon Class” înregistrează cel mai mare rating!

Episodul difuzat pe 8 februarie al dramei marca JTBC a obținut cel mai mare rating de până acum. Potrivit Nielsen Korea, al patrulea episod a avut un rating mediu la nivel național de 9.4 procente. “Itaewon Class” este adaptarea webtoon-ului omonim și are în vederea povestea unui tânăr antreprenor (Park Seo Joon) care este foarte determinat și ambițios.

Drama hit de pe SBS, “Stove League”, de asemenea, a obținut un nou record personal, înregistrând cel mai mare rating de la difuzare la categoria de vârstă 20-49 de ani (9.2%). Totodată, cel mai recent episod a avut un rating mediu de 10.6, 13.6 și 16.8 procente pentru cele trei părți ale sale, iar cel mai vizionat moment a avut un rating de 19.4 procente.

Beautiful Love Wonderful Life” marca KBS 2TV a înregistrat un rating mediu la nivel național de 21.3 și 26.1 procente pentru cele două părți, în timp ce “Never Twice”, serial difuzat pe MBC, a obținut rating de 7,8%, 9,8%, 8,7% și 10,2% pentru cele patru părți.

Serialul canalului tvN, “Crash Landing on You”, care mai are doar două episoade, a fost constant, obținând 14,1% rating, iar minutul în care a fost cel mai vizionat a înregistrat 15,7% rating. Între timp, producția istorică difuzată de TV Chosun, “Queen: Love and War”, a obținut cu penultimul episod un rating mediu de 4,2 procente.

Sursa: soompi

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s