O fană îl cere în căsătorie pe Simon Dominic!

O fană a rapperului Simon Dominic îl cere în căsătorie după 7 ani de la prima propunere!

În data de 11 februarie, rapperul a împărtășit imaginea de mai jos a interacțiunii cu un fan din 2013 împreună cu descrierea „Ce tot mai spune acest copil acum?”

În luna decembrie a anului 2013, o fană i-a cerut lui Simon D să se căsătorească cu ea, scriind, „De ce? În zilele noastre este la modă să te întâlnești cu cineva cu 12 ani mai tânăr decât tine” iar el a răspuns „Ce spune copilul ăsta?” Admiratoarea a promis că o să se reîntoarcă cu propunerea de căsătorie, iar Simon a comentat simplu „Să vedem cât de departe merge asta.”

Se pare că și-a ținut promisiunea și s-a întors 7 ani mai târziu să-i spună „Oppa, ce spui dacă încetul cu încetul ne pregătim pentru nuntă?”

 

Simon Dominic a răspuns mesajului într-un mod jucăuș, „Trebuie să ne pregătim pentru căsătorie. O să aplic niște măști pentru față și o să mă îngrijesc. Am nevoie de piele fină dacă mă pregătesc să ne căsătorim, nu?” Simon D a adăugat „Să fiu sincer, nu mă gândesc la căsătorie. Am multe lucruri de făcut. O să fiu cu mult mai ocupat în 2020 față de 2019. Căsătoria e un gând îndepărtat.”

Ce credeți despre cerere?

 

Sursă: (1) (2)

Lasă un comentariu

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s